Petra Palomäki

perjantai 14. heinäkuuta 2017

Videopostaus: Talliesittely

Nyt sitä pitkään kaivattua videopostausta ja esittelyssä olisi meidän talli! Mulla on nyt käytössä uusi kamera ja videonmuokkausohjelma, joten koitin parhaani mukaan teille videoa tehdä. Vielä on paljon ohjelman kanssa opeteltavaa, joten antakaa armoa näin "ensimmäiselle" videolle.

Videolla esittelen tosiaan kaikki paikat ja samalla voisitte kenties katsoa haluatteko, että esittelen jostain muutakin videomuodossa? Varusteista olisi tarkoitus tehdä osissa videoita, kuten esim. suitset, satulat jne. Kaikkea saa heittää ilmoille ;)

Toivottavasti saitte edes jotain selvää millainen talli meillä oikein on! Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette ja rakentavaa kritiikkiä voi aina laittaa.10 kommenttia

 1. Ehdottomasti videomuodossa myös varusteiden esittelyä yms.! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä näitä videomuotoisia postauksia lisää! Oot tosi luonteva kameran edessä, puhut selkeästi jne. Videoiden ei tarvitse edes ollakkaan mitenkään ihmeellisesti editoituja, kuten vaikka tämä videosi. :)

  Teillä on kyllä tosi kiva ja siisti talli. Muutamia "oman pihan talleja" oon nähnyt, ne on usein kovin sotkuisia ja tavaroita säilytetään sillä tyylillä että vain itse tietää mistä mikäkin löytyy jne. Kivasti oot ottanut myös kaikki hevoset huomioon. Tarha- ja karsina "ratkaisut" yksilön mukaan, niinhän se pitää ollakkin. Kivaa kesän jatkoa sinulle ja hepoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Oli todella ihanaa kuulla :) Kivaa kesän jatkoa sinnekin!

   Poista
 3. Olipas kiva video! Kuulisin mielelläni lisää hevosten ruokinnasta ja varusteista! Lisäks ihan tallivideopostaus josta näkis miten hoidat arkitallin.. hevosten ruokkiminen, ulos vienti, boxien siivous yms.

  VastaaPoista
 4. Harvinaisen hyvä tallin esittelyvideo! Oletko koskaan laskenut tuollaisen hevoslauman kuukausikustannuksia omassa kotitallissa? Onko teillä tarhojen pohjat salaojitettuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kitos paljon! Mahtavaa kuulla, ettei ollut surkea video. Periaatteessa meikäläisen eka kunnon video ;) En ole kovin paljoa laskenut, mutta sanotaanko näin, että 8 hevosta pitää samalla hinnalla kun täälä yhtä yksityistallissa. Ja mikään, tarhat tai kenttä, ei ole salaojitettuja :)

   Poista
 5. Nyt vasta huomasin tän postauksen ja vitsi et oli kiva! Mukavasi editoitu ja puhut selkeesti kameralle etkä höpötä turhia. Videoita ehdottomasti lisää!

  VastaaPoista