Petra Palomäki

torstai 1. joulukuuta 2016

Jouluspesiaali: Dear Santa...

Joulu on aina yhtä ihanaa aikaa. Talliin saa alkaa laittamaan joulukoristeita, kynttelikköjä, kuusikransseja ja parasta on kun pääsen leipomaan pipareita hevosille. Kuitenkin ennen tätä kaikkee on aikaa haaveilla enemmän joulusta, joten lähdin miettimään mitä pukki voisi meille tänä jouluna harkita tuovansa!

Ihan ensimmäisenä olisi toiveena Urcolle ja Zeukselle uudet suitset. Vanhoissa ei toki ole mitään vikaa, mutta olen tullut siihen päätökseen, että meillä ne on palvellut uskollisesti jo monta vuotta. Jos joku saisi niistä itselleen iloa myyn ilomielin ne eteenpäin. Lähdin penkomaan hevostarvikeliikkeitä ja nämä vaihtoehdot tuli ensimmäisenä listalle.

PS of Swedon Flying Change Revolution 289,-€
Jos pukilla on tullut muhkeat veronpalautukset tänä vuonna se vois satsata näihin, mutta jos ei ole löytyy muitakin vaihtoehtoja....


Jos noi ylimmät PS of Swedenin suitset tuntuvat liian kalliilta (ja ne kyllä sitä onkin...), niin alla olisi neljä vaihtoehtoa mitkä myös kävisivät pojille. Tärkeimpänä pidän niskahihnan muotoilua ja paksua turpahihnaa.

Hubertus Classic Ergo (mustana)
159,-€


JH Collection Aranova (mustana) 125,-€


Claringe House Carbury 71,50€


JH Collection Cavaria 137,-€


Acavallo Gel & PVAnatominen koulusatulavyö 149,50€


Periaattessa mitään muuta ei tällä hetkellä tarttis, mutta tiedättehän hevosihmiset...kyllä sitä aina jotain keksii mitä voisi hankkia omalle rakkalle hevoselleen ;) Nyt kun rupean miettimään tarkemmin Zeus tarttis uuden riimun, olisi tarvetta 135cm sisäloimelle...Ja kai sitä itselleenkin voi jotain pientä toivoa, joten alla olisi listattuna vielä loput tavarat mitä pukki voisi pistää konttiinsa mukaan!

Nahkariimu Shetson Claringe House 36€


Horze Fleeceloimi 29,95€


Sitten kun musta tulee hyvä (eli ööh never) niin pukki vois
tuoda mulle tämän upean Animon kisatakin mustana - kiitos! Hinta vain 450€...


Mutta tällaiselle softshield takille olisi oikeasti tarvetta!
CRW Classic 99,90€
Huh ja nyt loppu tämä materialistinen haaveilu! Tärkeintä on mulle, että hevoseni voivat hyvin! Joten jos se pukki toisi vaan sitä terveyttä lisää niin jaksaa mennä vuoden taas oikein hyvin ♥

Onko muilla joululahjatoiveita?2 kommenttia

  1. Suosittelen noita Hubertuksen suitsia, jos PS menee liikaa yli budjetin! Hyvät on :) toinen mistä tykkään on PS:n lisäksi on Dyonin suitset, simppelit, hyvin muotoiltu niska, turpiksia erilaisia. Ja ihanaa nahkaa! Joka euron arvoiset :)

    VastaaPoista
  2. Blogien esittelypostaus #2 on julki, käykäähän lukemassa mielipiteeni blogeistanne!

    Joulukalenteri: Lukemani blogit #2

    VastaaPoista