Petra Palomäki

perjantai 6. toukokuuta 2016

Tessan ratsastuskuvia

Anniina kävi kuvaamassa viime viikolla kun ratsastin Tessan. Oma ryhti on aivan karsee, mutta pistetään mun kunnon piikkiin, kun en jaksa istua suorassa :D Tessa oli melko _villi_ joten juoksutin sitä ensin ja sitten hyppäsin slkään. Loppua kohden tamma alkoi rentoutumaan ja tyydyin muutamaan hyvään siirtymiseen. Sen kanssa kun ei aina kannata alkaa kinaamaan asioista (tamma...).

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Löytyikö lempikuvaa?



5 kommenttia

  1. 19. kuva on minusta ihana:)

    VastaaPoista
  2. 17 ja 19! Vaikka kaikki on kyllä hienoja:)

    VastaaPoista
  3. Anteeksi, mutta nyt on pakko kommentoida. Enkä halua tätä pahalla sanoa, lähinnä ihmetellen. Oletko koskaan ajatellut, että tuo fitnesstouhu ei ehkä ole ihan tervettä, jos olet niin kovalla dieetillä ettet jaksa istua hevosen selässä suorassa, minkä kuitenkin pitäis sun hevosteluvuosilla olla ns. Piece of cake? Mä olen luullut, että fitneksessä on nimenomaan kyse lihaksista ja kunnosta, mutta ilmeisesti luulo on väärä? (en siis tiedä lajista sen enempää, en tiedä mikä siinä on varsinainen tavoite). Toivottavasti et loukkaannu, olen vain tätä ihmetellyt jo pidemmän aikaa, kun melkein kaikissa postauksissa kirjoitat, ettet jaksa/pysty fitnessdieetin takia ratsastamaan kunnolla. Toivon kuitenkin sulle kaikkea hyvää ja menestystä sekä hevosten että fitneksen parissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kun laitoit kommenttia. Kisadietin viimeiset kaksi viikkoa on kropalle kovimmat. Eihän ennen sitä mulla ollut oikestaa mitää ongelmaa, jaksoin hyvin tehdä. Kroppa kuivuu niin paljon, että esim persuuksista multa lähti luonnon täyte ja ei kovin mukavaa ole satulassa istua :D Myönnän, ei tämä viimeistely naiselle tervein ole, mutta ei tässä kunnoss ollakaan kuin muutaman viikon. Kun kroppa palautuu pikkuhiljaa kisoista kaikki palautuu normaaliksi kuten se, että on ylipäätään e energiaa tehdä kunnolla. Kalorit nousee ja ite tartten niitä ihan hemmetin paljon :D tää on vaikea ymmärtää jos ei lajista tiedä paljoa :)

      Poista
    2. Hei ja kiitos kun laitoit kommenttia. Kisadietin viimeiset kaksi viikkoa on kropalle kovimmat. Eihän ennen sitä mulla ollut oikestaa mitää ongelmaa, jaksoin hyvin tehdä. Kroppa kuivuu niin paljon, että esim persuuksista multa lähti luonnon täyte ja ei kovin mukavaa ole satulassa istua :D Myönnän, ei tämä viimeistely naiselle tervein ole, mutta ei tässä kunnoss ollakaan kuin muutaman viikon. Kun kroppa palautuu pikkuhiljaa kisoista kaikki palautuu normaaliksi kuten se, että on ylipäätään e energiaa tehdä kunnolla. Kalorit nousee ja ite tartten niitä ihan hemmetin paljon :D tää on vaikea ymmärtää jos ei lajista tiedä paljoa :)

      Poista