Petra Palomäki

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Uusi ulkoasu ja arvonta !



Lunar Graphics:n Veera taiteili blogiin jälleen uutta ilmettä! Pieniä viimeistelyjä tehdään koko ajan ja blogi on varmaan melko pian kokonaisuudessaan valmis. Blogi sai nyt uutta väriä ja tällä kertaa banneriin pääsi loistamaan herra Zeus. Veera meinasi yhdistää muitakin hevosia, mutta taiteilijan silmään tähän hätään nämä kuvat sopi parhaiden yhteen, joten mennään näillä. Itse pidän kyllä tästä taas todella paljon! Pidän siitä, että blogia on helppo selata ja sieltä löytyy kätevästi kaikki oleellinen tieto siististi.

Mitä olette mieltä uudesta ulkoasusta?



Ja sitten siihen arvontaan! Lunar Graphics:lla on nimittäin Bloggerin käyttäjille nyt sellainen vielä muutaman päivän käynnissä, joten kannattaa siis mennä HETI osallistumaan :) Arvonnan voittaja saa täydellisen muodonmuutoksen valitsemaansa blogiin ja lisäksi LG arpoo kaksi onnekasta, jotka saavat 20e lahjakortit! Miten osallistut? Alla ohjeet:

Osallistuminen on todella helppoa. 
1) Ryhdy seuraamaan Lunar Graphicsin ajankohtaisia uutisia sivuston alareunasta 
 TÄSTÄ pääset seuraamaan!
2) Sen jälkeen kommentoi TÄHÄN tekstiin millaisia kehityksiä toivoisit Lunar Graphicsin tulevilta ulkoasuilta. Lisää myös sähköpostiosoitteesi kommenttiin.

Arvonta sulkeutuu 3.2.2016 klo12.00 !

Lunar Graphics ja yhteistyössä Petran blogi - toivottaa kaikille osallistuneille paljon onnea arvontaa!




8 kommenttia

  1. Ihana värimaailma tässä ulkoasussa! Ja tykkään tämän pelkistetystä tyylistä.

    VastaaPoista
  2. Tää ulkoasu muuten osuu ja uppoo! Värimaailma ihanan rauhallinen ja ulkoasu yksinkertaisuudessaan kaunis. + nuo linkit on kivasti ulkoasun päällä, muttei kuitenkaan kiinnitettynä yläreunaan! Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla :) mun tyylinen, pidän yksinkertaisesta ja helposta ulkoasusta !

      Poista