Petra Palomäki

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Apassionata - täältä tullaan!

Tänä vuonna pääsen tekemään pientä yhteistyötä Apassionatan kanssa! Pääsen lauantaina 30.1 muun muassa tallikierrokselle ja itse näytökseen ihailemaan näitä upeita barokkihevosia. Oma blogi kun on aika tämmöinen barokkipainoitteinen niin sopii hyvin kirjoittamaan kyseisestä tapahtumasta. Itse olen noin viisi vuotta sitten ollut viimeisen kerran ja kokemuksena oli uskomaton!

kuva lainattu netistä
Tänä vuonna Apassionatan teemana on Peilin lumous. Luvassa on siis kiehtovia ja lumoavia hetkiä näiden upeiden hevosten parissa. Peilin lumous enteilee maagisia kohtaamisia ja sadunomaisia näyttämökohtauksia. Katsoin heidän sivuiltaan mitä kaikkia kohokohtia show sisältää ja niitähän löytyy! Vapauden valtameressä, volttien hurmaa, vapaana kukkakedolla, Doma Vaqueraa, takaa-ajoa western satulassa ja korkean koulun hovissa.


Lähellä omaa sydäntä tulee todennäköisesti olemaan tuo Korkean koulun hovissa - esitys. Siinä noudatetaan Portugalin kuningashuonen perinteitä. Esityksessä tullaan näkemään Luis Valencan komeat lusitano-orit, joita odotan innolla! Lisäksi Doma Vaqueran haluan nähdä koska ylläri ylläri haluan kuolata niitä upeita P.R.E hevosia. On jotenkin niin hienoa nähdä livenä kuinka ihmiset saavat niin hyvin hevosiaan koulutettua tekemään kaikenlaisia temppuja. Se, että ratsastat yhdellä hevosella ja sinua seuraa kymmenen muuta perässä totellen täysin käskyjäsi vapaana, vaatii paljon hevosmiestaitoa ja luottamusta hevosen ja kouluttajan välillä. Mä voisin hehkuttaa tätä ties kuinka ja paljon, sillä kuten varmaan huomaatte olen pikkuisen innoissani!


Koitan saada teille oikein paljon kuvia ja mahdollisesti pientä videoakin tapahtumasta. Meikäläinen lähtee taas isolle kaupungille seikkaileen, joten katsotaan mitä siitä tulee :D

 Oletko sinä menossa Apassionataan?
Oletko koskaan käynyt?



8 kommenttia

  1. Täytyy kyllä myöntää, että olen niitä harvoja ummikkoja jotka ei ikinä ole tuohon tapahtumaan päässeet, enkä pääse tänäkään vuonna. Harmitus on suuri, mutta ehkä minäkin vielä joskus... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä uskon että pääset vielä! Luet sitten postaukssn millainen tänä vuonna tapahtuma oli ;)

      Poista
  2. Paljon kuvia ja videoita sit, jooko? :D
    Ikinä en ole tapahtumassa ollut ja ei taida tänäkään vuonna olla vielä se vuosi, kun katsomaan pääsen. Ehkä vielä jonakin vuonna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videon lupaan mutta kuvat toivottavasti onnistuu kans :D ehkä säkin pääset vielä joku vuosi ;)!

      Poista
  3. Minä tänää vuonna ensikertalaisena, ja odotan kyllä innolla. Herkkiksenä luultavasti pillitän koko shown herkistyneenä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kans luulen, että taitaa olla itku herkässä esityksen aikana! :D

      Poista
  4. Toista kertaa olen tänä vuonna tulossa! Edelliskerrasta on jo monia vuosia ja silloinkin kokemus oli aivan uskomaton, odotan niin innolla! Saako tulla nykäisemään hihasta jos sattuu hartwallilla törmäämään? :)

    VastaaPoista