Petra Palomäki

lauantai 19. joulukuuta 2015

Blogiexpo 2015

Vihdoin pääsin kunnolla keskittyyn kirjoittamaan viime viikonlopun odotetusta Blogiexposta, joka järjestettiin Tampereen messukeskuksella. Sain viestin Hippolan Erikalta, että suostuisinko osallistumaan Just Dressagen muotinäytökseen ja taisin siihen heti tokaista, että ilomielin! Hehe hyvää lavaesiintymisharjoitusta taas... Joka tapauksessa, minun piti siis olla heti aamusta saakka paikalla, jotta katsoisin vaatteet läpi ja ehtisin hetken tutustumaan paikkoihin.Tapani mukaan en päässyt lähtemään silloin kun piti ja taas sain ajaa miljoonaa, että ehdin ennen muita. Anniina ja Jenny siinä parkkipaikalla sitten tulivatkin samaan aikaan sisälle. Onneksi, sillä meikäläinen oli jo eksymässä. Expo pidettiin siis 2.kerroksessa ja en heti meinannut löytää perille. Muutama tyttö oli kuitenkin kivasti opastamassa niin tämä maalaishiirikin löysi perille.


Keravan Horse & Rider ständi
Autoin siinä hetken Matildaa Just Dressagen ständillä ja pistettin vielä kamoja paikoilleen ja annettiin sellainen viimeinen silaus. Siinä samalla siivotessa Kaktu tuli kysymään haluaisinko osallistua aamun tietovisaan. Sanoin, että jos siinä ei kovin paljon älyä tarvitse niin oon mukana. En kovin kauaa ehtinyt olemaan kun sieltä jo huudettiin mun nimeä, että kipin kapin lavalle. Tietovisan aikana sai napata joukkueeseen toisen osallistujan ja mun sormet osoitti sitten samantien Anniinaa :D Korvaamaton ilme sillä - anteeksi! Hauskaa oli vaikka meidän joukkuen hävisi puolella pisteellä. Hopea ei ole häpeä vai miten se meni.

(c) Jenny Snellman
Aika tuntui menevän koko messun aikana ihan super nopeasti. Tapasin monen monta hauskaa ja mahtavaa bloggaajaa kuten Siirin, Ainon, Rositan, Nooran the list goes on... Oli niin ihana tunnelma, kun sai jutella kaikkien kanssa niitä ja näitä ja olla oma itseni kaikkien kanssa. Tulen hyvin toimeen melkein kaikkien kanssa ja olen ihmisenä avoin. Blogiexpon kautta pääsin jälleen siis tutustumaan heihin vielä paremmin ja taisin saada hyvän vatsalihastreeninkin samalla kun nauroin ittelleni välillä kuinka tyhmä olen :D

Expon aikana lavalla oli paljon lyhyitä pätkiä erilaista toimintaa. Oli todella mielenkiintoista olla kuuntelemassa suosittujen bloggaajien ( Aadan hevoselämää, Kisamatkalla, Jillan Blogi ja Katku ja Futura) keskustelua hevosmaailmasta ja bloggaamisesta. Mieleeni jäi eniten lukijoiden tärkeys blogissa. Onko blogia ilman lukijoita? Mikä antaa blogille enemmän motivaatioa kirjoittaa? Kyllä - lukijat. Näin ainakin minulla. Haluan jakaa tarinoitani muille ja antaa erilaisia näkökulmia asioihin. Minusta on hyvinkin tärkeää lukijoiden kommentointi eli palautteen antaminen, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Tosin ei-rakentavaan kritiikkiin en usko, sillä sellaista ei edes kannata otta vastaan. Onneksi tosin täälä ei ole koskaan sitä tullut :) Rakentava kritiikki puolestaan antaa blogille mahdollisuuden rakentua sellaiseksi, mitä lukijoiden on entistä mukavampi lukea. Toki, itseään ei pidä muiden mielipiteiden puolesta kovinkaan muuttua, mutta uskon siihen, että itseänsä pitää aina kehittää - myös blogin puolella. Olen siis vissiin tässä aika huono vai mitä :D Ei vaan koittakaa kestää tätä hiljaisuutta! Parin viikon päästä tää hellittää!

(c) Anniina
Lisäksi päivän aikana lavalla kuunneltiin kattava luento Solheds tuotteista ja olenkin pitkään halunnut heidän tuotteitaan testata. Varsinkin noita ihottumalääkkeitä Tessalla. Valitettavasti kaikkea en vain ehtinyt kuuntelemaan kun oikeasti menin paikasta toiseen jääden suustani kiinni joka nurkkaan. Luentojen jälkeen olikin jo muotinäytöksen aika mihin tosiaan osallistui Just Dressage ja Cavalo Pro Shop. Sain ylleni aivan sairaan hienot kisavaatteet! Tuon kisatakin olisin halunnut heti kotio! Upeat bling bling napit ja noi rypytykset olkapäissä - mun sydän särkyi kun rahapussi ei suostunut ottamaan sitä mukaan. Lavalla olin hieman kömpelö. En osaa poseerata muuten kuin noita fitnessposetuksia. Meinasin heti lavalle astuttuani ottaa jotain poseerauksia ja tajusin siinä vaiheessa, että "hetkinen...miten ne mallit oikein tekikään tämän" :D Siinä pyörittiin ja keikisteltiin kunnes päästiin koko poppoo lavalle. 

(c) Anniina - Hitsit mä oon kyllä kääpiö :D
Päivän päätteeksi oli palkitsemistilaisuus missä palkittiin eniten ääniä saaneet blogit eri kategorioissa. Olin niin iloinen kuulessani, että Anniina palkittiin parhaana rotukohtaisena blogina! Wuhuu!! Sen on kyllä ansainnut :)
Kaiken kaikkiaan päivä oli lyhyt, mutta silti tuntui kuin olisin kokonaisen päivän sielä ollut. Kaikkea parantamisen varaa tietenkin on, mutta olihan tämä ensimmäinen kerta ja minusta on vaan hienoa, kun tällaisia järjestetään! Aina ei kannata kaikesta valittaa ;) Hyvä Expo ja ensi vuotta odotellessa!


Kävitkö sinä Blogiexpolla?
Mitä pidat tällaisesta tapahtumasta?5 kommenttia

 1. Sun lavaesiintyminen oli ihan huikeen hienoo kattottavaa! Siis mitenkään muita väheksymättä, mutta näki kyllä että oot käyny lavalla ennenki, jotenki olit ihan kun kotonas sielläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisätään vielä että mäkin kuolasin tota takkia sun päällä! Aivan ihana *sydän*

   Poista
  2. Haha no silti oli vähän akward olo :D olis porukka varmaa ihmetelly jos yhtäkkiä tulis jotain fitness poseerausta :D Toi takki..edelleenkin oon ihan in lööve!

   Poista
 2. Oli kyllä tosi kiva päivä ja oli ihan huippua tutustua! :) Toivottavasti näemme uudestaan.

  VastaaPoista