Petra Palomäki

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Blogissa puhaltavat uudet tuulet

Jokunen teistä on varmaan jo huomannut, että Petran blogin puolella on koittanut muutoksien aika! 


Muutokset on tällä kertaa vain parempaan suuntaan, nimittäin pääsin kirjoittamaan Hippolan tiimibloggaajaksi! Olen niin iloinen ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta päästä kertomaan muillekin meidän touhuiluista. Lisäksi on mahtavaa saada tätä rotua enemmän esiin Suomessa mitä olen parhaani mukaan yrittänyt.

Hippolaan liittyminen antaa minulle lisäintoa jatkaa kirjoittamista ja uskon meidän yhteistyön onnistuvat oikein hyvin. Teitä lukijoita on jo nimitäin huimat 475. Aivan käsittämätöntä - suurin kiitos menee teille! Jatkakaa yhtä aktiivisena niin meikäläinen tekee saman (vaikka välillä päivästä loppuvatkin tunnit kesken).

Lisäksi Petran blogi - löytyy nyt myös Facebookista. Klikkaa TÄSTÄ sivulle. Käykää siis ihmeessä tykkäämässä! Sinne päivittelen useammin näistä arkipäivän kuulumisista, mutta tänne toki saatte niitä isompia postauksia. Nyt tälä todellakin puhaltavat uudet tuulet kun ollaan otettu näin iso askel eteenpäin :)


Ja olette varmasti huomanneet uuden ulkoasun, mitä pidätte? Halusin jotain simppelimpiä. Itse olen tyytyväinen lopputulokseen. Iso kiitos Ennalle bannerista!

Pysykää kartalla, sillä huomenna saatte _taas_ niitä ylisöpöjä varsakuvia! Mutta niitähän ei koskaan voi olla liikaa vai mitäs sanotte? Toivotan kaikille oikein hyvää illan jatkoa ja vielä kerran kiitos!




Ei kommentteja

Lähetä kommentti