Petra Palomäki

torstai 16. heinäkuuta 2015

Kesänyhtis

Näin kamalana ukkos- ja sadepäivänä halusin teillekin jakaa pienen ripauksen kesää! Kuvattiin Anniinan kanssa jo melkein kuukausi sitten näitä nyhtiksen kuvia ja sain ne hiljattain itselleni. Poni päästettiin kentälle juoksemaan ja kuvaajalla taisi muutaman kerran sydän hypätä kurkkuun. Nyhtis meinaan on siitä hauska kun juoksee ihan täysiä kuvaajaa päin ja muutama metri ennen vetää sellaset salaman nopeat sivuväistöt ettei taida senkään jalat pysyä mukana.

1.

2.

3.

4.

5. Mikä kaula!

Nyhtis oli sunnuntaina veljen likoille niin iloksi. Se vei kiltisti tyttöjä kärryillä ja otettiin muutamia ravipätkiäkin. Nuorimmainen veljen tyttö, Riia, on aina ollut kova hevostyttö ja innoissaan talutteli ja harjaili nyhtistä. Ilo nähdä kuinka lapset voi olla noin aidosti iloisia tuolaisista asioista.

6.

7. ja 8.

9.

10.

11.

Maanantaina päätettiin sitten irtohypyttää nyhtistä ja en halunnut hypyttää kovin isoa. Meillä ekaa kertaa kuitenkin hyppäsi ja halusin vaan nähdä osaako se yhtään loikkia noiden esteiden yli. 60cm pysty meni niin kevyesti yli ja takaset lensi korkeammalle kuin isoimmilla GP-estehevosilla. Kasvattaja kertoi Nyhtiksen hypänneet jo alle vuoden ikäsenä emänsä perässä 80cm pystyn ja puhtaasti. Eli seuraavalla irtohypytyksellä me nostetaan ja nakitan jonkun kuvaajan ikuistamaan ne hetket ;)

12.

13.

14.

15. ja 16. 
"Ei mahdu enempää suuhun ja vielä kaiken lisäks kutittaa!"

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24. Wuhuu!

Miten teidän kesä on mennyt?


6 kommenttia

  1. Mäkin haluan shettiksen, aivan ihana tämä!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Nyhtiksellä on tosi magee harja! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmillisesti pääsi sitä pikkusen hinkkaan kun polttiaisia oli hetki sitten aika paljon niin katkesi ikävästi. Onneks talven aikana saa kasvatettua sitä hyvin :)

      Poista