Petra Palomäki

perjantai 8. toukokuuta 2015

Maastoesteet korkattu!

Nyt on tältä kaudelta maastoesteetkin korkattu ja tällä kertaa zeuksen kanssa. 
Olimme tosiaan viime viikon lauantaina hyppäämässä ja Anniina tuli taas kuvaan meidän välillä aika hulvatonta menoa.

1.

2.

3.

Verkassa zeus oli kyllä super hyvä jo, ravissa kuunteli ja jaksoi pysyä vielä nahoissansa. Laukassa herra sitten heräsi ja välillä sille oli vaikeaa päättää, että haluaako mielummin laukata täysiä vai pukitella kesken laukan. Kun päätös oli sitten hieman epäselvä päätti zeus tehdä molemmat samaan aikaan ja kuvistakin näette kuinka tosissaan toinen oli :D

4.

5.

6.

7. ja 8.

Aloitettiin ihan harrasteen helpoimmalla mustalla mökillä. Zeus päätti ekalla hypyllä ottaa kunnon pohjavauhdit ennen estettä ja mulla ei ollut siihen mitään sanottavaa vaan vikisin selässä kun toinen vaan meni asenteella - kohti ääretöntä ja sen yli. Jatkettiin sitten harrasteen ensimmäisille esteille, muutama peruseste ja sitten menimmekin renkaille. Herra veti renkaat kuin olisi isomman laukka-askeleen ottanut. Zeuksella on vähän välillä se visio, että tollasten pienien esteiden kanssa on parempi vaan mennä nopeasti yli eikä viipyä liian kauan sielä ilmassa. Sehän vie vaan turhaa aikaa? :D Toisella kerralla se hyppäsi jo hieman lähempää niin tulikin jo parempi hyppy.

9.

10. ja 11. Kameli-ilme on aina paras ilme!

12.

13.

14.

15.

16. Kohti ääretöntä ja sen yli !

17.

Matkamme jatkui kohti isompaa tukkiestettä ja siitä sianselille. Hmm...tartteeko minun kertoa mitään sen kummempaa tuosta sianselästä? Toinen päätti vetää kamikazet 3m ennen estettä ja minä vaan kiljuin selässä. Voin sanoa, että ton hevosen selässä ei ole koskaan tylsää! Toisella kerralla se tuli ne jo paljon paremmin ja saatiin hyvät lähestymiset vaikka vauhtia oli edelleen ehkä pikkasen liikaa.

18. ja 19.

20. ja 21. KAMIKAZE!

22.

Kokeilimme vielä yhtä tuttarin tukkiestettä. Kun lähestyttiin estettä zeus rupes himmaan ja meni ihan tahmeaksi, ehkä luuli meidän hyppäävän helpon mökin kun siitä ohi mentiin ja varmaan alko epäileen mun reittisuunnitelmaa. Vauhti hiipui niin hiljaiseksi, että en nähnyt järkeä lähteä hyppyyn enää viimeisellä metrillä vaikka toinen meinasikin sen melkein paikaltaan hypätä! Onneksi toisella kerralla molemmilla oli selkeä suunnitelma ja päästiin oikein hienolla vauhdilla yli.

23.

24.

Lopuksi kävimme vielä järvessä vilvoittelemassa jonne herra käveli super hienosti ilman mitään ongelmia. Rakastuin tuohon mustavalkoiseen kuvaan meistä järvellä, ehdoton suosikkini! Nyt vaan treenit jatkuu kohti heinäkuun kenttäkisoja! Innolla odotan mitä niistäkin tulee - tiedän ainakin jo etukäteen, että taitaa tulla aika hauskat kisat :D

25.

26.

27. 

28.

29.


Oletko sinä hypännyt tänä vuonna jo maastoesteitä?
Vai kenties menet seuraamaan kenttäkilpailuja?

Löytyikö lempparikuvia taas?


8 kommenttia

  1. Toi järvellä otettu mustavalkonen on myös mun suosikki! Just tota tunnelmaa hain siihen kun käskin teidän kääntyä ympäri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtava kuva! Tästä taidan teettää taulun <3

      Poista
    2. Jos teetät niin muokkaan sulle alkuperäiskokosen kuvan ja laitan vaikka sähköpostiin? Tulee parempilaatunen taulu :)

      Poista
  2. Tosi ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  3. Mekin käytiin treenammassa eilen Niinisalossa, ihan ekaa kertaa. Tavoitteena myös heinäkuun kisat 😊 kenttäsuojien osto on myös tullut ajankohtaiseksi. Minkä merkkiset sulla on ja voitko suositella jotain tiettyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa sielä nähdään! :) Itse käytän noita Hööksin Equi-Guardin kenttäsuojia. Hinnaltaa juuri sopivat ja meillä olleet todella kestävät. Tarkoitus olisi satsata tulevaisuudessa uusiin kenttäsuojiin, mutta vielä mennään näillä :)

      Poista