Petra Palomäki

torstai 2. huhtikuuta 2015

Kuvapostaus Uffesta!


Meinasin jo kokonaan unohtaa julkaista nämä uffen kuvat mitä Enna kävi ottamassa jo muutamia viikkoja sitten. Uffen kanssa kaikki on mennyt niin paljon parempaan suuntaan mm. uusia kuolaivaihtoehtoja käyty ja testattu läpi joista kirjoitan teille pian postausta - huomenna saan tästä uusia kuvia niin on sitten päivitettyä versioa ;)

Ollaan alettu hyppään taas ja toi hevonen on nyt aivan uskomattoman hyvä, melkein itku tulee jo ajatuksesta. Meillä piti olla nyt 6.4 ensimmäiset aluekoulukisat, mutta minä tyhmä mokasin uffen alueluvan kanssa eikä ehditty ilmoittautua. Tosin ehkä ihan hyvä, ne olisi viikkoa ennen minun fitnesskisoja ja olisi varmaan ollut minulle liian rankka kisapäivä.. Onneksi 25.4 on Kauhajoella aluekoulukisat joten me tähdätään nyt sinne!

Urcon lastausvideo tökkii...melkein sain sen valmiiksi ja movie maker meni ihan sekaisin. Koitan jos se tänään olisi taas yhteistyöhaluinen niin saatte huomenna vihdoinkin sen postauksen! Tänään kuvattiin Hööksistä saatu tuliainen ja päästiin urcon kanssa ihan kisafiiliksiin ;) Kaikkea on taas tapahtunut joten kerron niistä teille sitten erikseen. 

Tässä niitä kuvia ja kertokaa löytyikö mieluisaa kuvaa taas näiden monien joukosta!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.



8 kommenttia

  1. Onneks uffe iso vai sä pieni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uffen säkä tasan 160cm ja minä tasan 160cm pitkä :D

      Poista
  2. Jos saisit nyt heti vaikka ylläpitoon 130cm/VaB tasoisen hevosen, ottaisitko?

    VastaaPoista
  3. uffe näytti menevän vähän pitkänä. en toki tiedä että johtuuko kuvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus olikin antaa hevoseb ravata rennosti :) tälle rodulle parempi mennä pitemmässä muodossa välillä kun niin luontaista tuo niskan nostaminen :)

      Poista