Petra Palomäki

maanantai 19. tammikuuta 2015

Esittelyssä: Uudet suojat ja satula

Kävin vihdoin ja viimein käyttämässä minun palkintolahjakortit Porin Ratsastus Varuste Nurmella ja olen jo pitkään halunnut ostaa varsinkin urcolle laadukkaat koulusuojat. Mutta tietenkin, ne on niin kalliita, ettei minulla ole ollut varaa edes katsella sellaisia, kunnes nyt tämän lahjakortin myötä!

Näin nuo heti ja rakastuin! Horse Guardin koulusuojat eteen ja taakse super kätevillä kiinnityksillä ja todella istuvat. Kävimme heti urcolla testaamassa kentällä näitä, tosin emme kovin pitkään päässy kun tilsat olivat kamalat. Vielä ei ole tilsakumeja ja urcon kanssa pitää niiden suhteen olla tosi tarkkana, ettei käy niin kuin viime talvena, että pääsi tilsakumien väliin hiekkaa ja kaviot meni todella araksi.



Olen ollut kyllä todella tyytyväinen näihin suojiin. Nyt jo muutaman kerran käyttänyt ja pysyy niin napakasti jalassa ja istuvat niin hyvin, että urcolla nyt kelpaa näytellä suojiaan. Takasuojat ovat myös kokoa M, ja nämä oli liian pienet muille kuin urcolle, mutta uffe sai aivan omat suojat itselleen. Niistä saatte lukea seuraavassa esittelyssä ;)


Sitten eilen tein vaihtokaupat meidän uuden koulusatulan suhteen. Löysin hyvällä tuurilla tämän upean MaxFlex joustorunkoisen koulusatulan Hirnakka satulapalvelun kautta. Istuin on 17" ja mikä tässä on parasta on, että saa vaihdettua etukaaret joten ei ole pelkoa jos jää ahtaaksi. Tämä oli AINOA satula tähän mennessä missä riitti hyvin säkätila urcolle! Oikeasti melkein itku tulee kun vihdoin löysin täydellisen satulan meidän hevosille.


Tuo on siis yksisiipinen ja kun tuohon istuu niin siihen jää! Aivan älyttömän hyvä kun saa kunnolla pohkeet kiinni ja tuntee olevansa ilman satulaa mutta napasti kiinni selässä ;) mulla kävi siis todella hyvä tuuri kun sain tämän ensimmäisenä sovitukseen ja sille tielle jäi. Annoin vaihdossa tuon minun edellisen koulusatulan eli se flexible inspiration joustorunkoinen.



Onko teille tuttu kumpikaan näistä? Ja onko muilla kokemuksia?



14 kommenttia

  1. Käännä vaan veistä haavassa, mäki haluun noi ihanat suojat!! <3 sit ku Albert on iso niin sillä on ihan varmasti tollaset :D jos mulla vaan on rahaa niihin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ai että siis nää on niin sopivat, ihanat, parhaat voi että! ;D jos ei olis ollu lahjakorttia ei olisi suojia :D

      Poista
  2. Eksyin blogiisi eilen Anniinan blogin kautta. Itse olen aina rakastanut lusitano hevosia joten blogisi löydettyään oli pakko jäädä seuraamaan miten esim.projektisi kanssa tulet etenemään yms. Toivoisin että edes vilkaisisit mun blogiani.

    hiljaisuuttavaalienjakaivaten.blogit.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa! :) täältä niitä löytyy runsaasti ! Vilkaisen kun pääsen koneelle ;)!

      Poista
  3. Meille tulossa sovitukseen toivottavasti tämän viikon aikana myös Maxflexin koulusatula, hevosellani on niin leveä säkä että kaikki tähän mennessä sovitetut ovat menneet sään kohdalta liian lähelle rankaa. Toivotaan että tämä satula ratkaisisi sen ongelman. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on hei todella leveä tuo säkän kohta! Uffellakin samaa ongelmaa ja tää jätti tilaa. Tsemppiä! :)

      Poista
  4. esteratsastajana en ees vilkuile koulusuojia tai ne ei ole koskaan ollut ostoslistalla, mutta noi on kyllä aivan ihanat! pitää alkaa itellekin budjetoimaan rahaa tollasiin ihanuuksiin :-D http://rrakkaudestalajiin.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe ootas kun näät uffen koulusuojat :D mä ihan innostuin ton uuden penkin myötä ^^ kun estesatula on taas hankittu niin jatketaan true esteratsastusta :D

      Poista
  5. Toi penkki on jotenkin tyylikäs, noi yksityiskohdat on upeita!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu niin on! Ihastuin niihin heti alkuun kans :)

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Onko sinulla tämä satula vielä? Minkälaiset on nyt käyttökokemukset?
    Mikä malli sinulla on?

    VastaaPoista