Petra Palomäki

perjantai 28. marraskuuta 2014

Zilpan este- ja koulukisat

Vihdoin! Päätin yhdistää nämä kaksi kilpailua mitkä käytiin Zilpalla eli Luoteis-Satakunnan Ratsastajien seurassa. Ensimmäisenä oli harjoitusestekilpailut 1.11 ja starttasimme zeuksen kanssa 80cm luokan.
Hevonen oli verkassa ihan suhteellisen virkeä, ja alkuhypytkin meni ihan hyvin. Tosin pitihän sinne alkuun vetää kamikaze hyppy :D ei olisi kunnollinen kisapäivä jos ei se alkaisi kunnon koikka loikalla, ainakin näin on zeus mieltä..

Kun oli meidän vuoro mennä radalle mielessäni pysyi vain koko ajan yski ajatus: siisti ja puhdas rata on aikaa tärkeämpi. Muutama hyppy oli taas sellainen, että meillä tuli molemmilla epäselväksi hypätäänkö läheltä vai kaukaa, mutta puomit pysy ylhäälä! Päästiin uusintaan suoraan ja samalla mallilla jatkettiin ja kappas! Puhdas ratahan se sieltä tuli! Super zeus :)

Sijoitusta ei tietenkään tullut koska emme sitä edes tavoitelleet, mutta kuitenkin oltiin sijalla 8, mitä en pidä ollenkaan pahana! Video harmillisesti poistui Samin puhelimesta, niin ette pääse näkemään herran kamikazeja :D

Sitten oli 15.11 vuorossa koulukisat Zilpalla ja me starttasimme luokassa Helppo B:0. Olimme hieman myöhässä ja kisat olivat 20min etuajassa, joten saatiin heti ottaa hevonen pihalle ja lähteä käveleen.
Verkassa se tuntui aika hyvältä,  mutta mun oma istunta päätti lopettaa yhyeistyön ja mun vasen jalka ei toiminut taas kunnolla...heiluin ja tuntui,  että en osaa yhtään taas istua. Onneksi hevonen sentään oli mukavalla tuulella!

Kun päästiin radalle lähdin heti alusta asti ratsastaan sillä ajatuksella, että ei hätää, älä jännitä mennään kuin kotona. Ravi oli alkuun yllättävän hyvää, oikein yllätyin! Ensimmäinen keskiravi onnistu, mutta toisessa mun istunta takkuili ja mulla lähti jalustinkin eikä siinä mitään keskiravia tainnut tulla... laukka ei ollut niin hyvää kuin verkassa. Jotenkin zeus yritti jokaisen kulman oikaista, ei yhtään kuunnellut sisäpohjetta ja sitten laukka meni voimattomaksi. Keskilaukka oli ok, siihen muuhun laukkaan nähden.

Pisteitä tuli 65,20%  ja tällä tuloksella luokassa 2.sijalla! Nyt vaan lisää ja lisää treeniä niin eiköhän se siitä jos me ehdottäisiin vielä ne yhden kenttäkisat menemään yhdessä ennen kun sille aloitetaan etsimään uutta kotia :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti