Petra Palomäki

torstai 27. marraskuuta 2014

Kun kova työ palkintaan

Kuika monta kertaa tälläkin kaudella tuntui, että huonommin ei voisi mennä? Monta. 
Kuinka monta kertaa tälläkin kaudella tuntui, että ei voisi paremmin mennä? Monta.

Uffen kanssa alkukausi aloitettiin todella hyvin ja seuran vaihdon myötä päästiin oikeasti edustamaan seuraa, josta voimme olla ylpeitä. Tosiaan Luoteis-Satakunnan Ratsastajien seurassa on joka vuosi Zilpa Cup kilpailut este- ja koulupuolella. Me lähdimme uffen kanssa tavoittelemaan estepuolella hyvää sijoitusta senioreiden cupissa. Ensimmäiset kilpailut meni paremmin kuin hyvin, kaksi ruusuketta kotio. Sininen ja sinivalkoinen. Meidän menestys jatkui ja jatkui, kunnes loppukauden Zilpan kisoissa uffe kipeytyin ja otettiin hylätty kahdesta luokasta. Kaikesta huolimatta, me menimme tällä kertaa zeuksen kanssa tässä kuussa yrittämään vielä kerran jos saataisiin lisää Zilpa Cup pisteitä. Puhdas rata ja pisteitä tuli.


Ylä- ja alamäkien seassa me keräsimme pääasiassa uffen kanssa kaikista eniten pisteitä seniori sarjassa ja miten sitten kävi...? Kyllä!! Sieltä se voitto siis tuli :) Paljon ollaan tehty töitä ja vihdoin kaikki se palkittiin suurella palkinnolla. Ja ihan kuin Zilpa Cupin voitto ei olisi riittänyt, niin me olimme uffen kanssa seuran parhaasti kenttäratsastuksessa menestynyt ratsukko ja tästäkin pokaali ja lahjakortti mukaan!! Olen aivan sanaton. Tätä ilon määrää ja kunniaa, kun oikeasti kova työ palkitaan :')

Tuo hevonen on aivan uskomaton. Se on vaan maailman täydellisin hevonen minulla ja en voisi kuvitella sitä kenelläkään mulla. Uffe antaa kaikkensa jos ratsastajakin on valmis sen tekemään. Ikinä mitään ei yksin tehdä, vaan kaikki, joka ikinen kilpailu ollaan menty yhdessä. Muutamia kertoja uffe on minut pelastanut hädästä, mutta opettanut, että se on joko yhdessä tai ei ollenkaan. En osaa sanoihin kuvaillla kuinka kiitollinen olen uffelle. Meidän yhteityö on ainutlaatuinen, enkä vaihtaisi sitä ikinä mihinkään muuhun. Näihin tunnelmiin lähden tallille nyt sitä hoitamaan ja myöskin noita muita ihania karvaturpia! ;)6 kommenttia

 1. Paljon onnea! On sulla upeat hevoset ^^ Minkä arvoiset lahjakortit sait?

  VastaaPoista
 2. Wautsi! Paljon onnea! Hyvä te! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea!:) hienosti meni teillä kyllä tämä kausi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Harmittu vaan viimeiset kenttäkisat, .mutta eiköhän me tästä nousta uudelleen ensi kautena

   Poista