Petra Palomäki

tiistai 21. lokakuuta 2014

Villinä ja vapaana!



 Meidän kentälle saatiin vihdoin aidat ja päästettiin kaikki hepat järjestyksessään kerrallaan vähän revitteleen vasta-aidatulle kentälle! Uffe pääsi ensimmäisenä korkkaan tallin kunkkuna kentän ja mitä herra teki, söi :D saatiin kuitenkin uffeenkin muutama virtapiikki ja videollakin näette menoa, vaikka loppufinaali olikin piehtarointi ;)

Kaikki nauttivat urakalla ja urcon revittelyt on kyllä niin periytyneet pötkylälle :D katsokaa muuten videolla kuinka urco revittelee kerran oikein kunnolla niin, että jalat ei pysy mukana ja sitten varsan revittelykohtauksia, mielestäni taitaa isiltänsä olla peritty tuo jalan nopeus? 

Kertokaa taas mikä oli lempparikuvanne!



 1.

 2.

 3.

4.

 
 5.

 6.

 7.

 8.

 9.

 10.

 11.

 12.

 13.

 Bloggeri teki tästä vähän enemmän violetin kuin alkuperäisen, mutta sopii sävyihin ;)
14.

 15.

16.

p.s Movie Makeri taas temppuili ja musiikki sen takia tuossa välissä lakkaa ja ei hemmetti se poisti kokonaan tessan osuuden....huoh laitan sen erikseen seuraavaan postaukseen. Tessan ei muuta kun vähän ravaillut. Pahoittelen videosta, toi movie makeri on välillä aika hermoja raastava ohjelma..


15 kommenttia

  1. Voisitko tehdä teidän tilasta esittely postauksen? Sekä miten hoidatte tarhauksen ym kun tallissa on oreja ja tamma :)

    VastaaPoista
  2. 4 ja 7 ovat ehdottomat suosikkikuvat,ah miten kaunis (komea) hevonen!!!

    VastaaPoista
  3. 4 ja 5 ehdottomasti hienoimmat kuvat! Vau!

    VastaaPoista
  4. Uffe on kuin satuhevonen tossa nelosessa!!

    VastaaPoista
  5. Hauska video ja ihania kuvia kaikki, hienoja hevosia, ovat ihanan innoissaan <3 ! Kiitos muutenkin kivasta blogista, juttujasi on aina mielenkiintoista lukea :). Jäin koukkuun :D! Sinulla on niin monta hevosta, että on pitänyt kysyä sinulta, että ehditkö aina itse hoitaa ja ratsastaa kaikki hevoset? Vai käykö hevosiasi ratsastamassa tai vuokraamassa joku säännöllisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa kiitos!! Itse hoidan melkein aina kaikki, kun olen aamutöissä äitini hoitaa hepat aamulla, mutta muuten hoidan itte. Kun lähden jonnekin päiväksi reissuun paras kaverini tai toinen kaveri hoitaa ne. Ratsastelun hoidan melkein ite, kaverini on käynyt silloin tällöin liikuttamassa kun dn ole ehtinyt, valitettavasti nämä ei ole mitään alkeistason hevosia ja ne vaatii vähän osaavamman kuskin. Eikä täälä päin ole ketään kiinnostunutta ja osaavaa ratsastajaa joka haluaisi säännöllisesti käydä, joten monesti jää kaikki ittelle

      Poista
  6. Paljolla myytte kuplan ;)

    VastaaPoista
  7. 7! <3 Kaikki muutkin ihania :)

    VastaaPoista