Petra Palomäki

maanantai 15. syyskuuta 2014

Pötkylän ensiaskeleet!

Viime viikolla Anniina oli kuvaamassa kun oli vihdoin aika 
nousta varsan selkään ja mennä ilman taluttajaa!

1. ja 2.

Aloitettiin ensin villillä menolla liinan päässä, ja hieman annoin sen siinä mennä vapaasti ja purkaa energiaansa. Loppua kohden pötkylä rauhoittui todella hyvin ja menikin tosi nättiä laukkaa ja ravia käskystä :) oli sitten aika nousta selkään. Tehtiin alkuun niin, että Anniina piti liinan päästä kiinni ja minä nousin selkään. Tuoli viereen ja ei muuta kun hop sinne ylös. Siitä lähdettiin käveleen ja alkuun neiti ei oikein hahmottanut, että minne oikein piti mennä, mutta alkoi siitä kuitenkin homma luistaan aika hyvin. Sitten Anniina irrotti liinan, mutta käveli edelleen vierellä. Tässä minä yritin jo hieman vaikuttaa minne mennään ohjien avulla ja vähän jo ensivaikutelmaa siitä, että mitäs ne jalat sielä alhaalla masun kohdalla tarkoittaa.

omistajaansa tullut? :D
3.
Anniina pikku hiljaa alkoi jäämään taakse ja voilá! Me käveltiin varsan kanss yksin monta kierrosta kentällä ja minä ohjasin suunnan ja käskin eteen. Kun vaihdettiin suuntaa (näkyy videolla), niin varsa sanoi että nyt seis ja ei meinannut mennä eteen. Sitten oli se hetki, että nyt se joko pukittaa tai ei koskaan. Miten kävi? Neitiä hieman kiukutti mutta antoi periksi ja meni eteen :) meidän kommentit on hieman hauskoja, mutta antakaa armoa, tilanne vaati ;D

4.
5. ja 6.

7.

8. ja 9.

10.

11.

12.

13,

14.

15.

16.

17. ja 18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.



Miltä meno näytti? 
Löytyikö lempikuvaa? :)


10 kommenttia

  1. Kunnon rodeoheppa liinan päässä :D mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä tapahtuu kun oot ekoissa laukoissa kyydissä. Tosi kiva että tän annettiin kasvaa näin kauan rauhassa :) propsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu samaa odotan, että miltä meno sitten näyttää kun aloitetaan laukkaan ;) ja juu mä annan mun nuorten kasvaa rauhassa, ei ole kiire tässä valmiissa maailmassa! :)

      Poista
  2. On voinut myös pysähtyä ihan siitä ettei ymmärrä mitä pitää tehdä :) Meillä monikin junnu tehnyt niin, mutta ajan kanssa homma lähtenyt toimimaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tietenkin pysähtyy koska ei tiedä mitä tekee :D ei voi vaatia vielä herran jestas mitään :D

      Poista
  3. Hirmu hyvältä näytä (: se on niin pikkusen näköinenkin :D

    VastaaPoista
  4. Meilläkin aloitettiin just 3v hevosten ratsastus :) Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  5. Hienosti meni! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ;) katsotaan sitten ravissa tai laukassa :D

      Poista