Petra Palomäki

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Päivä tallilla: video ja kuvia!

Päätimme Ennan kanssa viime viikon torstaina 
tehdä pieni "Päivä tallilla" - tyylinen video/kuvapostaus! 


Aloitimme varsan kanssa ensin, sillä joutu neiti nyt kesäloman jälkeen taas töiden pariin ja taisi pikku riiviöllä olla aika kivaa kentällä! Meinasi kesken kaiken mennä piehtaroimaankin, ja saatiin Ennan kanssa hyvät naurut :D kauheeta vauhtia mentiin alkuun, mutta lopusta mentiinkin jo todella, todella kiltisti!

Sitten oli tessan vuoro vähän palata myös kesälomalta ja pyörähtää liinassa. Tessa oli niin alkuun sitä mieltä, että "Hei, en ole varannut liikutusta tälle päivälle! En todellakaan!", ja hyvä kun ravia jaksoi mennä, kun aurinkokin paistoi niin ihanasti! Laukan nostoissa tessa oli hassu ja veti ne oikein ilmavasti, ja kyllä se kunnon tessukka sieltä heräsi sitten ;) Btw, sillä on ensi viikolla ultra, katsotaan onko vielä tiine, joten en saa vielä huokasta helpotuksesta!

Tessan jälkeen otettiin urco. Urcolla menin kentällä koulua, ja ei ollut urcon paras päivä. Aika vino ja vasen laukka ei meinannut onnistua millään, jouduin ympyrällä ties kuinka ja kauan taivuttelemaan ja asettamaan eri suuntiin, mutta veikkaan satulaa. Onneksi eilen meille tuli joustorunkoinen koulusatula sovitukseen, jos meidän satulaongelmat alkaisivat helpottaan!






Meiltä loppui sitten kameran muistikortista tila (Enna vähän innostu ottaan videoa varsasta.. :D), joten zeuksesta ja urcosta ei tullut muuta kuin kuvia (urcosta tuli, mutta kamera poisti ne....), ja toisaalta ihan hyvä, sillä Enna ei olisi pysynyt kameran kanssa meidän perässä, sillä zeus oli liekeissä! Päästiin hyppään ja siis, en tiedä miten tämän parhaiden kuvailisin, mutta zeus vei mua totaalisesti 6-0 kentällä ja ei tarvinnut paljoa kysyä, että "Haluatko hypätä tänään?" sillä vastaus oli aika selkeä KYLLÄ! :D kuvissakin mä vaan nauran kun toinen menee kuin villin lännen poni yli lentäen esteistä! Oli kyllä niin hauskaa ja on se ihana mies!







Voisko ratsastajan ilme kertoa enempää kuinka hyppy meni? :D ponnistuspuomit oli aivan turhia, sillä ne pystyi meneen oikein kovaa yli ja ristikko tais mennä kans!


Viimeisenä minä menin uffen, Enna ehti jo lähteen sillä kello oli jo yli kahdeksan illalla. Uffella totesin nyt, että meidän entinen satula ei sovi. Kun nyt ollaan saatu sitä lihasta auki, mun satula on jäänyt ahtaaksi ja ei anna lihaksen sitten vetreytä kunnolla, loogisesti. Mutta nyt olen onneks saanut Heidin Equipen lainaksi, jos päästäisiin sillä hyppään ja mahdollisesti kenttäkisoihin (jos uffe uskaltaa). Lihas on aika hyvin jo auennut ja uffe liikkuu puhtaasti ja hyvin. Tuo equipe meni hyvin zeuksellekin...ai ai paha! Niin suolainen hinta, mutta hyvä satula ;)


Miten niin jarrut hukassa? :D








Meillä on tänään uffen kanssa Sannan estevalmennus pitkästä aikaa ja lähdetään hakeen jälleen sitä itseluottamusta niillä esteillä. Sanoin, että mennään max. niitä 80cm korkuisia esteitä, pääasia, että uffelle tulee hyvä mieli! Sami ehkä lupautui kuvaamaan estevalmennusta, joten siitä myöhemmin lisää! ;) Toivottavasti saan jonkun kuvaan jos herra Nieminen ei pääse :D










14 kommenttia

  1. Toivottavasti pääsette kenttiksiin hyppäämään, ootte Uffen kans niin hyvä ratsukko! :) Ai niin ja equipe on huippu!! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä uutisia luvassa! Niistä kohta lisää ;) Ja equipe on aika hyvä kyllä :D

      Poista
  2. Niimpä! (: Ihana blogi, onko nuo siis sun oma kasvattamia hevosia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ei ole, vaan tuo condessa ja grandula on meidän omia kasvatteja. Tai tessa ei nyt virallisesti ole, mutta se tuli meille 2kk ikäisenä, joten ollaan melkein itte se "kasvatettu". Mutta grandula on ihan oikea oma kasvatti :)

      Poista
  3. Kiva video ja upeita kuvia :) Tuleeko grandulasta kimo vai jääkö se tollaiseksi harmaaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) siitä taitaa tulla sellanen tumman kimo :)

      Poista
  4. Mahtava meno ja hienoja kuvia! Ihan paras tuo lörppähuuli lopussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah se on :D eiks hevonen ole kuin omistajansa, eli tässä tapauksessa ei normaaleja? :D

      Poista
  5. Mikä equipe teillä on? Mulla on equipen koulusatula ja on kyllä ihan huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on nyt käytössä tuo equipen extreme :) varmasti on ja suolanen hinta ;)

      Poista
  6. Ihan huippuja kuvia :) oon lukenu sun blogia jonkun aikaa ja täytyy sanoa että on kyllä ihan huippu blogikin ! vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja toivon sulle pelkkää hyvää ! Jatka samaan malliin ! :)

    VastaaPoista
  7. ihana postaus ja mahtavia kuvia!:)

    VastaaPoista