Petra Palomäki

maanantai 12. toukokuuta 2014

Uffen ja Grandulan Kuvia!

Minulla oli perjantaina Kallen maastoestevalmennus uffella ja Anniina tuli kuvaamaan. Anniina hieroin ennen kuvausreissua Unaivan ja Zeuksen. Molemmat osasi olla fiksusti, vaikka zeuksella pinna palo heti, eikä jaksanut, kun hänen mielestään liian tylsää hommaa :D

Ennen valmennusta juoksutin varsan ja jestas se oli taas söpö! Laitoin pitkästä aikaa takajalan suojat jalkaan ja heti alussa se veti aivan outoja hyppyjä. Kaikki jalat aivan suorana ja koikka loikkaa ylös :D Anniina ei edes saanut kuvaa hypyistä, koska me molemmat naurettiin niin täysillä varsan hypyille! Hetken kulutta varsa rauhoittui ja meni oikein nätisti molempiin suuntiin pyynnöstä käyntiä, ravia ja laukkaa :) on se reipas tyttö!

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Tämän jälkeen mentiin maastoestevalmennukseen ja mikä tuuri....alkoi satamaan aivan kaatamalla ja tietenkin se jatkui läpi koko valmennuksen. Positiivista oli se, että ratsastettiin metsässä niin sai välillä olla sateelta suojassa...mutta ei siinä kovin kuivana pysynyt kukaan...

Uffe oli oikein reipas! Vaikka kaikki nyt tietenkin jännitti, mikä ei ole uutta, niin silti heppa meni kaikki esteet puhtaasti ensimmäisellä kerralla yli. Mm. yksi uusi harrasteen este ja tuttarin rataa, kun hypättiin, niin herra uskalsi hypätä "uudet" esteet (eli samat vanhat esteet, mutta ne oli eri paikassa kuin ennen, joten ne on uffelle uusia). Vedestä kun hypättiin ylös koivueste ja ylämäkeen tykkilaatikot, sain hyvän vinkin, että ennen ensimmäistä estettä kierrän hieman pidemmälle, jotta saan hyvän etäisyyden esteelle ja hyvän hypyn, näin ittekin pääsen paremmin mukaan ylämäkeen! Kaiken kaikkiaan hyvä valmennus ja hyvillä mielillä lähdetään viikonlopun kenttäkisoihin! ;)

8.
9.
10. 
11.
12. 
 13. ja 14.

15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24. 
25.
26.
27.
28.


Mikä oli lempikuvanne?


23 kommenttia

  1. Viimenen kuva on paras, iha tosi upea heppa! :) Näyttää tosi voimakkaalta ja etenki komealta vikass kuvassa vaik ei siinä, ei tosta hepasta varmaan huonoja kuvia saakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa kuvassa vissiin juuri tullut hetki sitten esteeltä alas, mutta tykkään kans kun näyttää niin isolta ja innokkaalta :)

      Poista
  2. Ehdoton lemppari on 17. Hienoja kuvia. Tsemppiä kisoihin :)

    VastaaPoista
  3. Todellan upeita kuvia! Tykkään ehdottomasti näistä: 2, 3, 10, 13, 14, 21, 28,

    VastaaPoista
  4. 13 ja 14 oli parhaimmat uffe näyttää jotenkin tosi lihaksikkaalta mun mielestä joissain kuvissa.Uffe khyl komee!<3!!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se aika lihaksikas poika ;) vielä pikkasen lisää massaa niin sitten on hyvä! :) Ja Uffe kiittää ;)

      Poista
  5. Ei suotta varsakuume kasva kun katsoo näitä sun varsasi ylisöpöjä kuvia! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha oota vaan jos kaikki menee hyvin niin ensi vuonna lisää ;))

      Poista
  6. Vesiesteellä ette tainneet paljoa kastua? :D

    Tässä tulee oikea varsa kuume, mutta onneksi taas pian saa ihastella varsoja. ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei paljon enää tossa kaatosateessa tuntunut pienet roiskeet vedessä :D haha näin on ;))!

      Poista
  7. Ihan näin sivuhuomautuksena kun nopeesti luin noita hevosten esittelyjä ja noita läpi, että miksi mainostat omistavasi kuusi hevosta, jos suuri osa niistä on vanhempiesi? En jaksanut lukea kaikkea tekstin laadun vuoksi, mutta se mitä sieltä jäi käteen on se, että ei ne sinun ole. Ja ei kai ne muutkaan ole, vaikka sinulle olisi ostettu? Kai. En tiedä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö taas joku urpo anonyymi löytänyt blogin, josta etsiä virheitä...
      Ei jessus. Jos hevoset ovat Petran perheen omistuksessa niin Petra voi kutsua hevosia omikseen. Eikai kukaan nyt osta koiraakaan perheeseen (vaikka isän nimiin) ja sitten kertoo, että joo toi on mun isän koira, vaikka koko perheen "yhteinen" on. Tai jos näin tekee, niin on kyllä kovan luokan pilkunviilaaja.

      Ei voi oikeasti häiritä noin paljon. Katkeruutta ja päivän vit*tusta ei tarvii purkaa muiden blogeihin ja tosiasia on se, että et olisi kirjoittanut tuota omalla nimelläsi, koska et haluaisi antaa niin tyhmää kuvaa itsestäsi, kuin kommenttisi antaa ymmärtää.

      Hahaha, päivän romaanipuolustuskommentti tuli taas kirjoitettua!. =D Ai, että multa löytyy paljon turhaa aikaa. =DDDD

      Poista
    2. Joo no kyllä minulle ne on kuin omia :) uffe, condessa ja grandula on minun nimissä, eli puolet on virallisesti omia jos kiinnostaa ;) kiitos Laura kommentista, nää anonyymit on kyllä välillä aika hauskoja. Ei pidä ottaa itteensä ;D

      Poista
    3. Niin, nimenomaan perheen yhteisiä eikä lapsen omia :)

      Poista
    4. kyllä koko perheen :) voin hyvin niitä sanoa omiksi ! :)

      Poista
  8. No, sano vaan miksi sanot mutta eihän ne sinun ole ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei periaatteessa ole omia kun en niitä ole tietenkään ostanut, mutta omissa nimissä on. Eiköhän nyt tämä pilkunviilaaminen ollut tässä jos tämä sinua niiiiin häiritsi :D rankka elämä joillakin

      Poista
    2. En minä nyt rankaksi sanoisi, vaikka en muiden omaisuutta omiin nimiini otakaan :)

      Poista
    3. Näköjään on kun näin sinua vaivaa :) jokainen tekee niin kuin tykkää ;) annas nyt vaan olla ja huolehdi omista asioista eikä muiden ;) asia loppuun käsitelty!

      Poista