Petra Palomäki

perjantai 16. toukokuuta 2014

Pikakuulumiset!

Heips kaikille!

Tämä viikko on ollut täynnä treeniä sillä uffen kanssa starttaamme tänään Niinisalon kenttäkisoissa tuttaria ja uffe on mun makuun nyt aika tikissä joten hyvältä vaikuttaa!
Torstaina käytiin hyppäämässä Kankaanpään Ratsastuskeskuksessa pieni rata ja heppa oli super! Hypättiin joku 90-100cm rata ja uffe hyppäsi terävästi ja oli hyvin kuulolla. Miinuksena oli kentän vieressä muutama todella kiimainen tamma joten uffe muisti siinä vaiheessa omistavansa pallit ja herra oli kunnolla orimainen! Tosin se toi sitä lisävirtaa hyppyyn, joten en valita ;)

Uffe sai myös hieronnan alkuviikosta ja nyt on aika hyvä ja liikkuu todella irtonaisesti, paremmin kuin ennen, joten saan kunnolla tehdä töitä, että pysyn siinä ravissa mukana! Jos saisin armoa ja tuomari katsoisi vaan uffea eikä minun kärsivää asentoa selässä :D

Zeus ja urco sai uudet kengät alle ja ne on molemmat mennyt todella hyvin. Zeuksella kävin tekemässä kävelymaaston ja seurana oli Heidi ja lara.  Hyvin herra jaksoi kävellä kotio ilman passagea tai omia raviliikkeitään :D
Urco teki toissapäivänä aivan super hyvää koulua! Alas eteen laukassa ja kunnon venytystä minä kevyessä istunnassa. Ravissa meni todella hyvin molemmilla ohjilla, nyt se alkaa oleen yhtä hyvä kuin ennen!

Tammat voivat hyvin :) tessan astutus lähestyy, sunnuntaina uusi ultra ja ell mukaan on todennäköisesti siemennys alkuviikosta!!! Jes ihanaa :))

Mutta nyt pitää mennä jatkaan tallilla!  Kisapäivitystä tulee huomenna!  Pitäkää peukut pystyssä meille ;)

2 kommenttia