Petra Palomäki

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kankaanpään harjoitusestekisat

No niin! Tänään me sitten käytiin zeuksen kanssa vähän muistelemassa millaista olikaan olla kisoissa ja kuinka käyttäydyttiin kisoissa ;)! Lähdettiin kotoa ajamaan siinä vähän yli 11, kun kisat alkoivat klo12 ja meiltä ei ole tuonne kun 15min matka.


Zeus oli kotona sitä mieltä, että tänään en ole varannut kisapäivää itselleni ja haluan nukkua, joten sain aika kovaa sitä työntää traileriin, kun herra vaan seisoskeli lastaussillalla ja katseli Samia sen näkösenä, että en taida tulla. Minä takajalkojen välissä (todella turvallista) työnnän kaikin voimin traikkuun ja yhtäkkiä se päätti, että ok mennää!


Kisapaikalla, kun otettiin se pois jestas mikä ori herrasta kuoriutu! Möreellä äänellä hirnui kiimaisille tammoille, mutta ei auttanut muu kun vaan jatkaa ja mennä verkkaan. Verkassa se oli aika hyvä! Hieman innokas, mutta suht hyvin kuulolla ja ainakin meni pohkeesta eteen! Hypyt onnistu hyvin, kunhan muistin ylläpitää laukan ja tuoda se hyvällä laukalla esteelle.


Kun oli meidän vuoro mennä radalle ja päästiin maneesiin herra jähmetty aivan täysin. Se hyber innokas ori poika mikä oli ulkokentälä verkassa katosi ja sain alleni 3-wee oripojan, joka näytti ja tuintui siltä, että olisi ekaa kertaa ikinä hyppäämässä. Ulkona se oli niin skarppi ja hyppäsi hyvin ja sisälle kun mentiin, oli ilmeisesti aika järkytys maneesiin meno, kun avarasti tilasta ahtaaseen maneesiin, niin pohkeista ei tiedetty mitään.


Jouduin KOKO radan maiskuttaan ja ajaan eteen pohkeet ja kannukset kiinni hevosessa. Tuntui ihan samalta, kun tessan kanssa sillon alkuun kun se oli just 3 wee :D mutta tärkein oli, että vaikka hevonen  meni koko perusradan ja uusinnan mummo vauhtia ja varman päälle, niin se silti meni koko radan kiltisti, ei kytännyt mitään ja teki puhtaan radan! :)


KOMEA <3

Sami ei ehtinyt kuvaan videolle radan alkua, joten rata alkaa perusradan 6.esteeltä (sarjalta) ja jatkuu 8.esteestä suoraan uusintaan. Mutta ompahan jotain videoa!





6 kommenttia

  1. kivaltahan toi näyttää:) ja on se komia!! -a

    VastaaPoista
  2. Saako sulle tehä banneria ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa tehdä jos laittaa meistä hyviä edustavia kuvia banneriin ;) lähettää voi petrinha_kiki@hotmail.com

      Poista