Petra Palomäki

tiistai 7. tammikuuta 2014

Treeniä treeniä!

Se tunne, kun päätät ylittää itsesi salilla on mahtava!

Päätin, että sunnuntaina ylittäisin itseni ja tekisin oikein kunnon maximijalkatreenin! Aloitin jalkaprässillä ja päätin itselleni, että tänään kokeillaan niin paljon kuin menee ja niin kovaa kuin mahdollista! Olen ennen saanut 166kg max. 3 toistoa prässillä ja nyt pistin 170kg ja sainkin jo 7 toistoa! Vitsit mikä fiilis! Polvi alkaa pikku hiljaa vahvistuun, niin, että 200kg:n raja on kohta ylitetty!

Siitä jatkoi kaikkia muita liikkeitä mitä minulla oli ja lopuksi tein maastavetoa painonostosalissa. Sami oli saanut omat treenit tehtyä, joten se sai tsempata mua jos saisin vedettyä enkat myös mavesta.
Aloitin 12x60kg, 10x70kg, 6x80kg ja sitten tuli rajan ylitys.

Minulle on vaikeaa ylittää itseäni, jotenkin tuntuu, että vaikka lisäisin vähän painoa, mun pääkoppa ajattelee liikaa. Mitä, kuinka, millon tehdä mitäkin liikettä painaa koko ajan mielessä. Laitettiiin tankoon 90kg ja se oli saatava maasta keinolla millä hyvänsä! Ensimmäinen nosto ei onnistunut, jännitin liikaa sitä, saanko vai en. Tuntui, että tässä oli enemmän kyse itseni voittamisesta kuin sen 90kg nostamisesta.
Toisella yrityksellä repäsin kaikki voimat mitä minulla on ja tanko nousi ylös! Ei vain kerran, vaan 4 kertaa! Oon niin ylpee itsestäni! Minä tein sen! Voitin itseni! :)) 

Tässä tein 6x 80kg ( jos en olisi vetänyt maksimia olisin tehnyt 8x80kg )

Tässä sitten se 4x90kg ja ilme sen mukainen :D lievää punotusta!

Nyt palataan taas erilaisiin treeneihin ja aion tehdä teille 4:n osan postauksen, missä esittelen kaikki liikkeet kuvineen mitä teen tässä kuussa ja tietenkin selostukset perään ;) Miltäs kuulostaa?
p.s. älkää naurako mun ilmeille :D ei siinä oikein hymyileenkään pysty!

 Photobomb :D

Ja hei kaiken tämän menestyksen takana oli aivan varmasti mun uudet salivaatteet (tieteysti..!). Minä vihdoin toteutin unelmani ja ostin nuo camo-kuviolliset BetterBodies trikoot. Hintaa niillä onkin kiitettävästi, mutta eikös hyvästä saa maksaa ;)? Oltiin Samin kanssa lauantaina Tampereella shoppailemassa niin Intersportista tarttu mukaan tuo ihana violetti Niken toppi. Super ihana päällä ja sopii housuihin eikä ollut kallis ;)


Sami ehti vielä tällasen kuvan nappaan, jotta näen itsekin missä kunnossa selkä on. Omaan makuun olen vielä aivan rimpula ja hävettää laittaa tää tänne, mutta oma moka, koska olen aina ennen välttänyt vetää täysin piippuun selkätreeneissä. Nyt Taavi pakottaa treenaan kovaa niin ei auta muu kuin tehdä mitä käsketään :D


Hyviä treenejä kaikille!

12 kommenttia

  1. Vau! Hyvin on tullut lihasta :)

    VastaaPoista
  2. Toi reenipostaus idea on hyvä :)!

    VastaaPoista
  3. Huikee mimmi!
    Ehdottomasti lisää treenipostauksia :>

    VastaaPoista
  4. Hei (: Muo kiinnostais kuulla HIIT treeneistä joko sun tai yleisesti(: Oon yrittäny selvittää että kuinka usein, Mihin aikaan, Kannattaako salin yhteydessä vai aamulla, kuinka monta kertaa viikossa? Joko kunnollinen postaus siitä tai yleisesti tähän :D olisin kiinnostunu sellasesta tietämäään :D (:

    VastaaPoista
  5. Todella hienoja tuloksia olet saanut aikaan! Kiitos hyvästä ja treeneihin motivoivasta blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos paljon :) ihanaa saada kannustavaa palautetta!

      Poista