Petra Palomäki

perjantai 15. marraskuuta 2013

Töitä!

Olen nyt viikon verran ollut Huhtahyvillä töissä, eli liha/makkaratehtaalla kiireapulaisena :)! Olen joka aamu mennyt kuuteen ja päässyt kahelta töistä.  Äiti on nyt joka aamu hoitanut hevoset ettei niitä tartte viiden aikaan ruokkia.
Meillä oli nyt harmillisesti unaivalla ja laralla kuumetta. Viime viikonloppuna oli lämpöä ja mammalla turpos jalat kuumeesta. Onneksi nyt lämmöt on laskenut ja ei muilla ole oireita kuumeesta. Kevyttä liikuntaa ollut noilla kipeillä. Muut hepat taas jatkaneet töitä!

Keskiviikkona olin uffella maneesilla ja mentiin koulua ja puomityöskentelyä. Herra oli super hyvä! Rento ja teki kaiken todella hyvin, joten uffe menee sittenkin tänään Joonaksen valmennukseen!  Tessa menee sitten koulua Villen valkussa ;)!
Urco ja zeus kans toiminut hyvin. Urcolla aina alkuun on tahmeeta saada sitä kunnolla molemmillr ohjille ja pohkeille. Tahtoo aina olla liian hidas pohkeelle! Eilen päätin mennä kangilla sillä ja sain sitä paremmin edestä hereille, tahtoo tolla super paksulla nivelellä olla välillä turta edestä :D

Kengittäjäkin kävi laittamassa urcolle, zeukselle ja tessalle uudet talvikengät, joten nyt kelpaa odottaa niitä liukkaita ;)
Uffe oli eilen aivan super ratsataa,  ilmeisesti tuo remonttiturpis on sillekin hyvä, joten taitaa tulla uusien mustien suitsien osto ;) onneks hypätessä uffe toimii parhaiden meksikkolaisella. On paljon herkempi ja kuuliaisempi (millainen sen pitää ollakin esteillä) niillä kun taas esim tessa on välillä niillä hyvä hypätessä ja taas välillä ei.

Eilen vietettiin Samin kanssa kunnolla laatuaikaa kahdestaan. Pitkästä aikaa omistettiin kunnolla aikamme toisille! Aamulla meillä oli klo12 Pumppitreeni ja vitsit oli tehokas! Yhdessä vaiheessa kun tein 20kg:lla koko ajan hauiskääntöjä meinasi voimat loppua, mutta piti vaan jaksaa jatkaa. Tehokas tunti kyllä! Samikin tykkäsi ja tosiaan se meidän perjantain rankka käsitreeni ei ollut hyvä idea ennen tällaista pumppitreeniä :D

Siitä sitten iltapäivällä järjestin pienen yllärin Samille ja lähdettiin Tampereelle leffaan.  Sami ei tiennyt minne mennään (arvasi kyllä kun lähdettiin sinne ajaan) ja oli kivaa järjestää jotain erilaista! Mentiin katsomaan Jackassin tekijöiltä tuo Bad granpa. Ihan hemmetin hauska!! Suosittelen! Ilta ei voinut päättyä paremmin kuin romanttisella illallisella huippuravintolassa eli mäkkärissä!  :D

Päivittelen valmennuksesta varmaan jo tänä iltana jos saan Samin tuleen mukaan ottaan videoa ;)!

P.s. postaus aloitettu perjantaina ja julkaisin tänään. Päivämäärä näyttää perjantaita mutta unohtakaa se ;)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti