Petra Palomäki

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Pikakuulumisia!

Hei kaikille ja Hyvää Isän päivää teidän isille myös ;)!
Aikaa ei nyt ole enempää, joten tässä lyhyesti meidän kuulumisia!
Perjantaina tessa meni kentällä hyvin ja piti kaikki jalkansa maassa ja esitti jopa aika hienoa ravia ja laukkaa! Tuli fiilis,  että aasi voi jopa päästä joskus isompiinkin koululuokkiin ;)

Sitten mentiin Heidin kanssa maneesille hyppään. Otin uffen mukaan ja mentiin paljon puomeja, jumppaa ja lopuksi otin pienen 80cm radan sillä. Uffe hyppäsi kaikki mahtavan hyvin joten siihen oli hyvä jättää :)
Eilen aamulla lähdettiin ostaan minulle ja Heidille baarivaatteita Ideaparkkiin. Alunperin piti ostaa vain Heidille muta vanhempani sponssasivat minua hieman :) mukaan tarttu ihania vaatteita ja tallillekin ihana parkatakki!
Sitten ratsastettiin iltapäivällä kentällä. Menin mammalla ja se meni oikein hyvin. Aika rennon oloinen koko ajan :)

Sitten minä menin zeuksen ja Heidi urcon. Zeus oli aika rento ja hyvä, hieman raskas edestä,  mutta rento. Urco rupes jännittyyn jostain Heidin kanssa kentän kulmassa niin vaihdettiin hevosia. Jonkin aikaa sitä siinä koulin kuntoon kunnes se rauhoittuu. Heidi ehti hypätä pienen ristikon zeuksella :)

Illalla mentiin kuunteleen Apulantaa baariin!! Huippu keikka (niin kuin aina!).
Tänään aamulla väsy on ollu kamala, ja ei auttanu muu kuin mennä salille.  Hyvä kun mentiin sillä sain ennätyksen jalkaprässillä!  166kg 4 toistoa :))
Käytiin Samin isää moikkaamassa ja nyt menen tallille liikuttaan uffen, tessan ja urcon! Siitä sitten leffaa katsomaan Samin kanssa :3

2 kommenttia