Petra Palomäki

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kuulumisia!

Tässä teille pikaisesti meidän kuulumisia!

Tosiaan aika mennyt taas niin nopeasti eteenpäin, enkä ole ehtinyt tänne kummemmin postaamaan koko viikonlopun aikana! Ja hei aivan mahtavaa! Teitä lukijoita on yhtäkkiä tullut taas niin paljon, nyt jo 320! Ihanaa kiitos teille! Eräs teistä kommentoi minulle, jos tekisin meidän koirista postauksen ja aion sen toteuttaa tällä viikolla. Teen siis yhdestä koirasta kerrallaan ja aloitan meidän pikku rotasta Vikesta ;)

Heppojen kanssa menee hyvin. Valmennuksia on kertynyt tällä kuulle jo kolme ja joka ikinen säästö mikä minulla on menee niihin ja kengityksiin. Onneks kohta alkaa saamaan edes jotain tuloja! Kuitenkin, meillä on 15.11 Eeva Kaartisen kouluvalmennus urcolla, 17.11 Joonas Orannan estevalmennus tessalla ja 24.11 Ville Vaurion kouluvalmennus uffella! Pääsee uffe poikakin taas valmennuksiin! Ja ai niin 1.12 on se zeuksen WE-juttu... Eli toisin sanoen, olen joka viikonloppu kiinni ja tässä huolettaa se, että mistä me järkätään Heidin kans aikaa karaokeen ;) vitsi vitsi! (mut silti) :D

Taas tuli uudet rakkaat postissa. Oli niin edulliset ja hienot, 
että oli pakko pelastaa ne ittelle!

Äiti ratsasti piiiiitkästä aikaa urcolla. Koulupenkki oli erilainen ja äidillä oli hieman vaikeukia osata istua rennosti tossa satulassa, koska ei ole niin kuppimainen istuin kuin zaldissa. Toisin sanoen, zaldissa oli helpompi huijata osaavansa ratsastaa koulupenkillä ;) minä menin urcolla alkuun vähän, verryttelin pojan hyväksi ja vitsit muuten nuo laukanvaihdot sujuu nyt aika hyvin! Vaikka välillä se on vielä takaa hidas, pääasia on, että ylipäätään vaihtaa ne kaikki jalat samaan aikaan ja ei lähde alta pois vaihdon jälkeen, mitä se alkuun teki! Äiti hyppäs kyytiin ja muutamien ravikierroksien jälkeen uskalsi jopa ottaa pari laukkaympyrää molempiin suuntiin. Molemmat meni hyvin ja kyllä se siitä! Urco on äitille ehkä liian herkkä nykyään, koska on viritetty mun asetuksille, joten ens kerralla äiti saa varmaan taas mennä loppuraveja Laralla ;) Heidi varmaan ilomielin antaa jollekin muulle sen loppuravien ja käyntien teon. Minä antaisin ainakin :D se on niin tylsää!

Lauantaina hieroin kaikki meidän hepat oikein kunnolla. Sain samalla hyvän käsitreenin jo minun aamulla salilla tehdyn käsitreenin päälle! Aloitin uffesta. Uffen sain aika hyvin kaulasta vetreämmäksi ja sen kyllä huomasin, että tänään kun menin sillä herrahan taipui aika hyvin oikeallekin! Eli tein jotain hyvää siis :D Siitä jatkoin tessaan, joka oli aika jumissa oikealta puolelta kaulasta, mutta jonkin ajan kuluttua sain sitäkin jo hieman pehmeämmäksi. Urco oli aika hyvä kaikin puolin ja unaivalla oli hieman myös oikea puoli kaulasta jumissa. Zeus taisi olla ärsyttävin hieroa, koska aina kun siirryin taaemmaksi esim hieroon lautasia niin se kääntää päänsä koko ajan sinne minne menen ja on aina tiellä. Toisaalta se venytteli aika kätevästi itse itseään ;)


Jaa-a, salin suhteen tämä viikko oli aika löysä ja tein vain 4 suht kevyttä treeniä. Mun kevyet treenin on niitä, kun en vedä maksimiin jokaista liikettä. Osan vedän, mutta osan taas jätän muutaman toiston vajaaksi. Jos puhutaan kokonaan lepoviikosta, silloin en tee mitään muuta kun tallihommia ja ratsastusta :) Odotan taas innolla huomista, kun pääsen treenaan kovempaa taas!

6 kommenttia

  1. Tosi kivaa et meet Ville Vaurion estevalmennukseen! Se on niin hyvä ja itekkin oon ollut, ja voisin mennä millä hetkellä tahansa uudestaan :)! Kerrothan siitä sitten enemmän? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis kouluvalmennukseen ;)! Mutta juu kerron kaiken miten uffe käytyäyty ja kuinka valmennus meni :))!

      Poista
    2. eikun siis aivan :DD meni ittelläkin jotenkin ihan sekasin, että kirjotin ihan mitä sattuu. Mutta siis kouluvalmennus oli tarkoitus kirjoittaa :D Menikö hyvin

      Poista
  2. Miten sun kaikki hevoset on oikealta jumissa?

    VastaaPoista
  3. Ei kaikkki ole :) tessa ja mamma oli eniten sieltä jumissa. Ja muistutan että mammaa on hierottu joskus ööh kauan sitten kunnolla. Tessa on aina ollut hankalempi vasemmalle ja jumittuu herkemmin oikealta :) ja sekin kun mun vasen jalka ei toimi niin hyvin, jonka vuoksi oikealle meillä osa hevosista on vaikeimpia :)

    VastaaPoista