Petra Palomäki

torstai 28. marraskuuta 2013

Joulukalenteri?

Tuli tässä mieleen, että "hei! sunnuntaina alkaa Joulukuu, pitäiskö tehdä joulukalenteri tänne blogiin??"

Valitettavasti jos teen tämän joulukalenterin en välttämättä aivan joka ikinen päivä pysty tätä toteuttamaan, mutta jos tekisin jo muutamia tekstejä valmiiksi, jotta silloin ku en ehdi postaileen saan julkaista jo kirjoittamani tekstin ;)

Mutta haluatteko, että teen joulukalenterin?

Ideoita saa laittaa ja toiveita mitä haluaisitte lukea jne! Muistakaa, että minulla on vielä kasa niitä mielipidepostaus-ideoita! ;))

13 kommenttia

  1. Kuulostaa kivalta, ainakin minä lukisin mielelläni :) Taisinkin jo aikaisemmin toivoa mielipidepostausta ratsastajan kunnon ylläpitämisestä tai jotain sinne päin.. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä petra, just näi ;)

    VastaaPoista
  3. Ei kannata, et ehdi sitä kunnolla tekemään ja hutaistu joulukalenteri joka ei edes päivity joka päivä välttämättä on huonompi kuin se ettet tekisi ollenkaan joulukalenteria. Suunnittelu olisi pitänyt aloittaa paljon aiemmin, jotta olisi kannattanut.

    Mieluummin vaikka jokaisena adventtina joku erikoispostaus? Tai muuten vaan enemmän erikoispostauksia?

    VastaaPoista
  4. Ainakin erikoispostaus WE päivästä ;) mulla hevosen kanssa tulo vaihtu buffan pitämiseen ja kuvaamiseen jos siinä lomassa kerkiää ;)

    VastaaPoista
  5. tallin joulusiivous

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. melkein! mää tiiän tähän vie paremman postausidean heheee...

      Poista
  6. Tee vaan joulukalenteri, kivalta kuulostaa! Kertoisit vaikka jossain postauksessa ketkä on sun elämäsi tärkeimmät hevoset ja kertoisit miten ne on vaikuttaneet elämääsi? :D

    VastaaPoista
  7. Juu tee vain joulukalenteri! :)

    VastaaPoista
  8. Tee joulukalenteri! Vaikka jokapäivä postaus jokaisen teijän hepan näkökulmasta ja varustepostaus ja esim kehitys uffen kanssa!!

    VastaaPoista
  9. Joulukalenteri idiea! Postaa joka päivä yksi liike liike salilta kuvan ja ohjeistuksen kera. Esimerkiksi juuri ratsastusharrastusta tukevia liikkeitä. Ehkäpä öytyy vähän erikoisempia killeri-liikkeitä? :)

    VastaaPoista
  10. Joulukalenteri ois kiva, ja vaikkei joka päivä tekstiä tulisikaan niin olisi kiva jos vaikka joku kuva joka päivä. :)

    VastaaPoista
  11. Tee vaan!:) Mä tykkäisin lukea. Voisit tehä ainakin kaikista hevosistasi tarkemman esittelyn, ja kertoa yhdessä luukussa esim. kenttäkilpailuihin valmistautumisesta, itse kenttäkisoista ja sännöistä tms :)

    VastaaPoista
  12. tee joulukalenteri:) johon paaljon kuvia hepoista!

    VastaaPoista