Petra Palomäki

tiistai 26. marraskuuta 2013

MyDay - postaus


Dodiin! Sainhan itseni joskus raahattua tänne koneellekin asti! Vitsit kun menen joka aamu joko 6 tai 7 töihin, joudun meneen nukkuun aikasin (pitäisi nyt jo olla sängyn pohjalla!) ja en vain yksikertaisesti jaksa laittaa konetta päälle, odottaa ja odottaa ja vielä kirjoittaa puoli väsyneenä! Mutta nyt mulla oli jo aamusta asti sellainen asenne, että perskule minä teen tänään lupaamani MyDay-postauksen lauantailta lukijoilleni!!

Lauantai aamuni alkoi noin klo8.20 (kuva jäi Samin puhelimeen, joten lisään sen tänne perjantaina heti alkuun!) Aamiaiseksi söin hyvää neljän viljan puuroa mansikkahillolla ja mandariineja. Janojuomana tietenkin vesi ;)






Siitä sitten noin klo8.45 lähdin tallille pirteänä ruokkimaan heppoja ja viemään niitä pihalle!


Leevi oikein pirteänä sängyllään!





unaiva, tessa ja pötkis

urcon oma "pieni" tarha

uffe, lara ja zeus
 Sitten kun sain kaikki hepat vietyä pihalle niin lähdin laittaa itseäni kuntoon koska suuntasimme Heidin ja Juhan kanssa (+ Sami tietenkin) Tuuriin hieman (heräte)ostoksille. Kello oli noin 10.00 kun lähdettiin ajaaan Suurimaan kaupalle, jonne jätimme Samin kanssa automme ja Heidi ja Juha nappasivat meidät kyytiin. Helpompi ajaa sinne, kun heidän ajaa meille ja mennä uudestaa Parkanon tielle. Lähdimme ajamaan klo10.20



Viettelevä katse?


Kiinnosti taas niin perhanasti! :D
Saavuimme suureen Tuurin Kyläkaupan alueelle aika lailla siinä klo12. Koska meillä kaikilla oli jo kova nälkä, poikkesimme tuossa kahvilassa mikä on aivan Tuurin lähellä. Ostimme pullat ja voin sanoa, että paha maku jäi suuhun.....ompahan mahan täytettä.



Heidin ottama "haikaileva katse"-kuva
Kun saavuimme Kyläkauppaan ensimmäisenä pisti se ihmislauma. Ihmisiä oli enemmän kuin laki sallii (niin kuin aina) ja heti sai kulkea kyynärpää taktiikalla koko kaupan läpi. Mukaan tarttui hieno söpö Polle rasia, Tangle Tezzer hiusharja, uffelle uusi ja hyvä Eurohunterin toppaloimi, uudet kannukset (vanhat kesti sen pari kk ja meni poikki!) ja heräteostoksena ostimme molemmat pariskunnat Dolce Gusto kahvikoneet, johon ostin itselleni kaakaoa! Hinta vain 39,90e!

Lapsemme Heidi 5wee

Jonotimme kassalle pääsyä melkein tunnin ja kaikilla oli aivan järjetön nälkä. Voitte kuvitella kun minä ja Heidi, baari-illan jälkeen ollaan nukuttu se max.4-5h (ja Heidillä mahatauti...nukku sen 2h) niin meidän touhut oli sitä 5wee tasoa. Väsynyttä puhetta koko ajan jonossa. Kaikki katseli meitä ja varmaan häpesi, kun molemmat nauraa melkein lattialla kippurassa typerille asioille! :D
Klo oli jotain15.30 kun päästiin paikalliseen burgeri paikkaan syömään. Kameraa en muistanut edes napata tuossa vaiheessa käteen, kun en pystynyt muuta miettimään, kun sitä syömistä ja se meni nopeammin mahaan kuin olisin ehtinyt kuvailla sitä :D


Jälkiruokaa oli pakko vielä hakea, joten otin vanilja jäätelön huimilla strösseleillä SpiceIce:sta. Hyvää oli!! Lähdimme ajamaan kotiopäin noin klo16.30.
Kun pääsimme kotio, lähdin heti klippaan tessaa, koska sunnuntaina meillä oli Vaurion Ville kouluvalmennus! Neiti oli kiltisti ja sain sen nopeastikin klipattua! Jestas tuota karvan määrää!!


Kun sain tessan klipattua, kello oli jotain 19.30 ja lähdin ratsastamaan urcolla kentälle. Kenttä oli aika jäässä, joten mentiin vain käyntiä. Tehtiin pohkeenväistöjä molempiin suuntiin ja avoa. Hieman herraa kiukutti, kun piti heti alusta asti ruveta käynnissä töihin, eikä saanut löntystellä.


Klo20.15 sain urcon ratsatettua ja rupesin ruokkiin heppoja. Annoin kaikille heinät ja rehut ja lakasin lattiat puhtaiksi.


PÖÖ!



Klo20.35 pääsin sisälle ja sain itsekin ruokaa. Äiti oli tehnyt naudan suikalelihaa ja perunamuussia (ei näytä hyvältä mutta on!). Jälkkäriksi lisää mandariineja. Olen jäänyt aivan koukkuun taas näihin mandariineihin, kun nyt saa taas makeita sellaisia!!


 

Klo21.30 menimme Samin kanssa sänkyyn katseleen telkkaria. 
Sattui joku naama just kameran linssin eteen :D
Klo22.30 minä nukahdin (Samin mukaan) ja vaivuin unten maailmoihin!


Tässä parempi kuva tuosta meidän uudesta kahvikoneesta. Kyllä tekee hyvää kaakaoa!



Mitens teillä on alkanut viikko?


12 kommenttia

  1. Hei Petra. Mun viime viikko loppui, elämäni ensimmäisillä, estekisoilla puomiluokassa, jossa tuli luokseksi, 0 rata, mutta ei sijoitusta ja tämä viikko alkoi, myös lupaavasti, nimitäin sain meidän tallin uuden suokkitamman Pihlan ensi kertaa pehmeäksi ja menemään nurkat otsa, eikä lapa edellä. Ei paremmin viikko voisi alkaa ^ ^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jenny mahtavaa! Onneksi osaat olla iloinen pienistä asioista ja nuo estekisat on hieno juttu! Jostain se pitää aloittaa! Tsemppiä jatkoon :)

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia ja ihana myday! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ens kerralla jos saisin paremman laatuisia kuvia!! ;)

      Poista
  3. Ah, mäki haluisin tollasen kahvikoneen,tosin mun tulevaisuus kahvikoneen kanssa ois tosi lihava ;) (makukahvit ja kaakot on mulle aikamoinen heikkous...) ihan 'riittävän' hyviä kuvia mielestäni nuo olivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks itte juon vaan kaakaoa ja sitåkin just Viikonloppusin :) hyvä että laatu ei nyt ollut niiiin paha :D

      Poista
  4. Olis kiva jos tulis myday videolla :)

    VastaaPoista
  5. ei mua yhtään hävetä! oon niin kuvauksellinen että huhhuh. toivottavasti joku mallipomo mut täältä bongaa listoillensa! toi mun viettelevä katse on niin kuuma..

    VastaaPoista