Petra Palomäki

maanantai 21. lokakuuta 2013

Videopostaus!

Dodii nyt sain aikaiseksi tehdä edes jonkin näköisen videopostauksen. Ei, ei ole my day - postaus, se sitten kun saan jonkun kuvaan :D nyt tein videon, kun olin tallilla hoitamassa ja ratsastamassa meidän orit :)

Aloitin päivän urcolla. Mentiin kentällä vähän fiiliksen mukaan, tehtiin siirtymisiä, vaihtoja ja tehtiin kaikkea kivaa. Tänään oli ehkä vähän hömpötelly päivä, tosin en anna ikinä mennä aivan miten sattuu, mutta kun hevonen on kuulolla niin on hauskaa ;) pukimaister meni oikein nätisti tänään!
¨
Sitten menin zeuksella ja koska kenttä oli hieman kova (onneksi lanasin, ettei ollut ikäviä kaviosta tulleita kuoppia kentällä) niin mentiin vain kaikki askellajit läpi ja tehtiin laukasta siirtymisiä käytiin ja pysähdyksiin. Nämä sujuivat ihan hyvin. Tosin sain juuri aivan uudet uskottavuushanskat isältä niin pikkasen oli välillä ohjastuntuma ittellä hukassa, kun kauheen paksut hanskat kädessä :D mutta hanskoista huolimatta, poika meni hyvin.

Zeuksen jälkeen menin vielä uffen. Herra ei ollut niin hyvä kuin viimeksi, puri aika paljon oikeaan ohjaan (hieronnan tarpeessa!!), joten yritin pehmeästi tehdä paaljon taivutuksia molempiin suuntiin. Vasen laukka pyöri hyvin ja sain melkein vain istua. Oikealle laukattiin kauemmin, kun yritin saada uffea laukkaan paremmin takaa. Kaatuu todella herkästi oikean pohkeen päälle ja vasen pohje ei jaksa aina niin täysillä tukea kuten pitäis :/ mutta kyllä ihan ok pätkiäkin tuli. Katsotaan millainen on huomenna :)


10 kommenttia

  1. On nuo sinun hevoset vaan komeeta katsottavaa!

    VastaaPoista
  2. En ehtinyt vielä katsoa videota kokonaan, mutta katson kun pääsen kotiin. Pakko vaan kommentoida noita hanskoja. Uskottavuushanskat, alias Agrimarketin Keltaiset Hanskat, eli Keltsit! :D Rakkailla hanskoilla on monta nimeä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha se juuri! Meilläpäin ne on uskottavuushanskat :D parhaat talvihanksat! Kunnea kuluu puhki..

      Poista
  3. Tosi kiva video!
    Oliks uffella tessan suitset vai oonko sokee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli sillä :) oon kokeillu mennä sillä noilla remonttisuitsilla :)!

      Poista