Petra Palomäki

torstai 24. lokakuuta 2013

Monipuolinen postaus!

Ajattelin tehdä nyt hieman monipuolisen postauksen. Koska asiaa on taas kertynyt niin paljon, saatte kaikki samaan tekstiin! Ehkä hieman "tessapainoitteinen" ;)

Tiistaina päätin tehdä tessasta pienen videon. Siitä, kun haen sen tarhasta, klippaan neidin, ratsastan ja muuten vaan kuvailin sitä :) Oli todella tuulinen päivä ja kaikki hevoset oli muutenkin normaalia säpsympiä silloin. Otin tessan sisälle ja aloitin klippaan sitä. Neiti oli aika hermostunut, koska kaverit jäivät yhyy pihalle niin välillä piti ilmoittaa hirnumalla muille, että häntä kidutetaan sisällä, kun karvatkin lähtee pois :D tämä on yleensä hevosten versio tarinasta. Paitsi sitten, kun klippaan tessaa säkän kohdalta niin silloin klippaaminen on maailman ihaninta hommaa kun rapsuttaa niin mukavasti! Klipperin terät alkaa olemaan niin tylsät, että klippaaminen kesti tavallista kauemmin. Tilasin jo uudet terät, jotka tulee ensi viikolla, niin pääsen jatkaan muiden hevosten kanssa.


Kun sain neidin klipattua se oli kuin dynamiittipötkö. Todella säpsy, kuuma ja ihan hölmö kaikin puolin. Laitoin varusteet niskaan ja lähdin pihalle. Totesin, kun katselin sitä pesupaikalla, että sillä on aivan liian paljon energiaa, joten juoksutan sitä hetken, jolloin sai päästellä kaikki turhat pöllöenergiat pois. Ja tietenkin, kun laitoin kameran alas neiti veti makeita pukkeja. Heti, kun otin kameran käteen...njhää ei enää kiinnosta pukittaa.. Aina käy näin! Ei tarvinnut juoksuttaa kovin kauaa, kun neiti sai turhat pukit purattua pois. Nousin selkään ja alussa oli hieman jännittynyt. Toi tuulikin vaikutti todella paljon, mutta jatkoi vain itte rauhallisena ratsastamalla eteenpäin niin neitikin alkoi ottaan minulta hieman rauhallisuutta ja tekemään samanlailla :) Taivuteltiin ja tehtiin siirtymisiä. Kelistä huolimatta kaikki sujui hyvin :) Hoidin tessan pois ja siivosin loput karsinat. Tämän jälkeen hain hepat sisälle.

Eilinen rento asu, jonka alla on treenitrikoot ja treenipaita :D 
Ja huomatkaa, kerrankin meidän huone on puhdas, tai ainakin melkein puhdas ;)

Eilen aamulla menin äitelle taas kuvaileen kenkiä ja aikahan meni aika nopeasti! En edes tajunnut, kuinka yhtäkkiä kello olikin yksi iltapäivällä! Samalla sitten otettiin Facebook-nettisivuja varten uudet kansi- ja profiilikuvat liikkeestä. Sain palkaksi äitin sponsoroiman uuden käsilaukun! Aivan mielettömän hieno Victoria Delef käsilaukku :3 Ja muuten tässä lopputulos profiilikuvasta! Käykää tykkäämässä Facebook-sivuilla!




Tämän jälkeen suuntasin salille. Tosiaan nyt on menossa viimeinen viikko Nettitreenin valmennuksesta ja tämä viikko vedetään niin kovaa, kuin mahdollista! Eilen oli olkapäätreeni ja nyt on aika kipeet olkapäät! Otin muuten muutaman kuvan kun tein aina hyvää aamiaista! Ostin Nestleen Fitnes mysliä, jota laitoin maitorahkaan. Hiukan oli hyvää! Sitten ananasta, 5-viljan paahtoleipää ja kananmunan valkuaisia. Nam! Ja tietenkin meidän kisu Viivikin halusi linssin eteen! ;)





 "Hei näytä tännekin mitä sä otat musta!"


Illalla mentiin Heidin kanssa hyppään tammoilla maneesille. Kello oli varmaan puoli 9 kun oltiin maneesilla, ja vähän aikaa mietittiin, että hitsit ollaan mekin fiksuja kun tähän aikaan ollaan vielä ratsastamassa... Rakennettiin joku aika yksinkertainen rata missä sai tehdä pitkiä ja suhteutettuja esteiden välillä. Tessa oli super hyvä! Miksi se ei kisoissa voi olla noin rento ja rauhallinen! :D en hypännyt kovin paljon, koska ei ollut tarvetta. Lopusta menin sellasen 4-5 esteen radan 100cm korkeudella, koska lauantaina hypätään Zilpalla seuraestekisoissa 90cm ja 100cm luokka. Molemmissa arvostelu AM5.. katsotaan päästäänkö puhtaasti perusrataa kummastakaan. Tai PÄÄSTÄÄN jos muistan antaa olla enkä ala sählään mitään kesken kaiken. Annan tessa hoitaa ja annan sen hypätä!

Muut hepat voi hyvin ja kaikki toiminut oikein hyvin ;) Niistä joko illalla tai huomenna lisää! Jos olisin ahkera ottaan kuvia tänne!

Asiasta tuhanteen, rakas maasturimme on vieläkin remontissa, koska noin kolme viikkoa sitten ajoin pienen kolarin ja oli niin lähellä, ettei mennyt lunastukseen. Osat on niin kalliita, että vakuutus ei meinannut korvata kaikkea..mutta onneksi oli sen verran onnea matkassa, että rakas Fittini palaa teille pian! Enempää en kolarista kerro täälä, sen verran, että oma syy ja piste. Opin kantapään kautta..ja myös ehkä toinenkin osapuoli, jonka auto meni aivan kasaan.


Löysin Youtubesta tällaisen upeaäänisen naisen, jonka musiikin otin videoonkin! Hieman fiilistelymusiikkia tähän loppuun! :)


Kuinka teidän treenit ovat 
sujuneet hevostenne kanssa? 

10 kommenttia

  1. Meidänkin hevonen klipattiin viime viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa!! Ittellä olis vielä uffe ja unaiva klipattavana ja urco vielä uusiks, että uusia teriä kaipaisin jo ;)

      Poista
  2. kannattaa kuvata ratsastusta niin että laitat kameran esim jonkun estetolpan päälle kuvaamaan :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkistä :) kerran mietinkin tehdä niin, mutta nyt on niin tuulista ja sateista, etten ole viittinyt :/ ja jos Sami kuvais vaikka sunnuntaina kun ratsastan niin hienoa! ;)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Se on niin ♡ ja viivi on söpö pikku riiviö!

      Poista
  4. Mitä ihmettä, katoin tosta bloggerin pikkukuvasta et oot se BB'n Niko! :DDD

    VastaaPoista
  5. Kiva tää tämmönen postaus :) Upea tuo Katjan kenkä kuva !: :O Ja ihana viivi ja condessa :3
    Puhuit joskus kauan sitten postauksessa, että sulla on joku talliapulainen, mutta onko vielä? :)
    Tää ulkoasukin on tosi kivan värinen ja banneri todella hieno ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun tykkäsit! Ja me Katjan kanssa kyllä sitä kauan laitettiin että saatiin tuo kuva! Oli sen arvoinen ;)
      Juu puhuin. Minulla tällä hetkellä ei ole virallista "talliapulaista". Enna on käynyt joskus auttamassa ja koska se ratsastaa Heidin hevosta niin samalla menee joskus meidänkin heppoja :)
      Kiitos paljon ihanasta kommentista !

      Poista