Petra Palomäki

tiistai 1. lokakuuta 2013

Tarvitsen apua!

Tämä ulkoasu kaipaa nyt niin kipeästi uutta ilmettä ja Banneri myös! Kysyisin teiltä hieman mielipiteitä, että millaista värimaailmaa jne tänne haluaisitte? Musta jotenkin tuntuu, ettei mitään liian syksystä, joku hieman ajaton, joka menisi sitten talvellakin hyvin ennen joulusesonkia ;) Mietin jotain tummaa sävyä, mutta ei mitään liian raskaasta.

Banneriin mietin nyt lisätä hieman itseänikin enemmän, juuri jokin salikuva taustalle ja hepat etusijalle, miltä tämä kuulostaa? Koska kuitenkin tämä blogi kertoo myös elämästäni hevosten ohella, niin sopis hyvin banneriin ;)

Nyt innokkaana pistämään kommenttia, toivomuksia ja mielipiteitä!

8 kommenttia

  1. Mutta se menee äkkiä ohi ja bannerin tekijää ei ole aina saatavilla :(

    VastaaPoista
  2. Mä voin yrittää sulle jotain banneria kehittää tällä viikolla, mutta olen todella huono niiden teossa... ainoastaan joskus vahingossa saattaa onnistua :D Ja tumma värimaailma sopii todella moneen blogiin, kunhan pitää tekstitaulun taustan vaaleena, että on helppo lukea.

    VastaaPoista
  3. Suosittelen Roosaa! http://beatheshepherd.blogspot.fi/p/kauppa.html
    Teki mulle juuri bannerin http://nitsevoo.blogspot.fi/ ja olen enemmän kuin tyytyväinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosaa olenkin miettinyt koska haluaisin blogiin HYVÄN bannerin mitä ei tarttis parin kuukauden välein vaihtaa :)! Oih sulle tuli upee banneri!

      Poista
    2. No jep, ja 5€ on todella pieni hinta, jos itte alkaisin moista tekeen niin menis kyllä monta tuntia että kyllä on viiden euron arvoinen työ :D

      Poista
    3. Myös mun blogissa on Roosan tekemä banneri ;) Suosittelen!

      Poista