Petra Palomäki

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Pikapäivitys

Heips kaikille taas!
Ajattelin näin ennen kun painun unten maailmoille niin päivitellä teille hieman miten tämä viikko on alkanut :)

Tänään oltiin Eveliinan kanssa aamupäivällä salilla ja pitkästä aikaa minulla oli siis kaveri mukana! Eri asia mennä Samin kanssa, koska ei se ole sama asia kuin mennä tyttöjen kesken salille ;) ei ehkä tule niin intensiivisesti tehtyä liikkeitä mutta ainakin juttuseura on tuhat kertaa kivempi! Minulla oli rintapäivä tänään ja pääsin testaan Samin antamia söpöjä pinkkejä rannetukia ja jestas ne tehos! Punnerruksia ja penkkiäkin pystyin tekemään paremmin ilman rannekipuja :) eli siis hyvä ostos. Lopuksi otettiin järkevä salikuva (tai noh ei mikään järkevä kun meistä kyse !).

Siitä menin sitten ostaan rehua pötkylälle ja lähdin kotio ruokkimaan heppoja. Eilen lanasin kentän ekaa kertaa Samin autolla ja hyvin onnistu. Outoa kun maasturi on korjattavana niin pakko lainata Samin autoa. Joudun syväpuhdistaan sen auton kun kerta on viikon heppatytön käytössä niin ei varmaa tee heinäallergiselle hyvää ajaa autoansa jatkossa jos penkin välit täynnä heinää, hihihi ;)!

Ratsastin tänään zeuksen ja meni oikein hyvin! Oli taas aika rento ja vaikka menin askeleet läpi niin silti jakso kuunnella minua ja keskittyä. Jos viikonloppuna menisin tekemään viimeisiä sänkipeltotreenejä, koska kohta joko sataa tai maa on jäässä...huoh ei talvea vielä kiitos!

Sitten kattelin hetken kun Heidi treenasi viikonlopun koulurataa. Ollaan tosiaan menossa lauantaina seurakoulukisoihin Zilpa Tallille Söörmarkkuun. Minä menen tessalla helppoB:0 radan. Eilenkin menin sillä ilman satulaa ja neiti yritti heittää alas, mutta onneks sain sen ruotoon :D saa nähdä miten huomenna menee jos olisi kiltisti!

Mun kurkku alkaa olemaan nyt melkein kunnossa. Aamulla ja iltapäivällä ei tunnu kurkussa ollenkaan mutta nyt illalla nieleminen hieman sattuu...ärsyttävää! Strepsilsitkään ei kauheasti auta...noh kai minä tästä paranen! Huomenna kaiken lisäksi lepopäivä mutta taidan mennä lenkille ;)!

6 kommenttia

  1. Kannattaa hakea apteekista puuduttavia kurkkutabletteja (toncils, vida), ne auttaa mulla parhaiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Jos sais vaan illalla helpotusta kun päivän aikana ei tunnu missään! :)

      Poista
  2. Moikka! Et varmaan huomannut mutta kysyin tuolla Urcon sivulla kysymyksen liittyen sen satulaan, eli mitä merkkiä Urcon penkki on ja kuinka pitkä/leveä? Kattelin, että sillä on tosi lyhyt runko ja suora selkä, joten mietin, että minkän merkkinen penkki siihen sopii.

    Harmi tuo sun kurkkusi, mutta hyvä, että ei ole kuin illalla enää kipua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sori en huomannut! Urcolla oli zaldi millenium käytössä mutta oli aavistuksen kapea kun alko lihasta tuleen enemmän. Leveys oli normaali eli joku 32? Ja itte kun oon niin lyhyt niin tossa zaldissa on liian pitjät siivet ja mä en saa alapohjetta hevoseen kiinni. Nyt ostin bates innovan joka on huippu. Leveys musta kaari eli normaali. Sille toi sopi oikein hyvin ja ittelle kans kun lyhyemmät siivet :)

      Poista
    2. Okei, joo, eli Bates menee siis hyvin lyhyeen selkään. Kiitos hei! Mietiskelen tässä tulevaisuuden kannalta, kun oon noiden lyhyt runkosten hevosten perään, mutta tuumin just, että löytyykö niille ihan yleisistä merkeistä satuloita, vai tarviiko jotain spesiaaleja merkkejä katella. Minkäs kokonen toi teidän penkki olikaan tuumissa? 16"-17"?

      Poista
    3. Toi bates istu aika hyvin ja vaikka siinä on pidemmät paneelit, niin ei silti menny liian pitkälle. Meillä on 17" mutta sais olla ehkä 16,5" itteni kannalta :)

      Poista