Petra Palomäki

lauantai 12. lokakuuta 2013

Maastoilua!

Tänään Anniina kävi kuvaamassa meidän heppoja ja kuvia + kirjoitusta siitä kun saan kuvat! ;) kuvia luvassa grandulasta, tessasta, unaivasta, urcosta ja zeuksesta!

Iltapäivällä kun Heidi tuli tallille lähdettiin aitten varsoilla, eli tessalla ja laralla,  maastoileen Hämeen kankaille. Mentiin trailerilla kankaalle ja lähdettiin sieltä kohti laukkasuoraa. Ravailtiin ja käveltiin aika paljon ja kun laukkasuora tuli, ravattiin alussa ja laukattiin rentoa suht hiljaista laukkaa ennen kun käännyttiin takasin. Kun käännyttiin takasin neidit oli aivan liekeissä ja kun otin tessalla lyhyemmät ohjat neiti lähti! Pikkasen sain neitiä pidätellä ja lara jäikin jo hieman taakse kun tessa lähti painaan niin lujaa kun kintuista lähti! Ai että oli kivaa ja kun pääatiin taas harjun päälle maisemat oli aivan huikeet!! Uusiksi mahdollisimman pian :)!

Nyt illalla mennään taas valloittamaan karaokelava Heidin kanssa ;))!

9 kommenttia

  1. Olis ollut kiva nähdä videolla kun oikeen päästelette ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin olisi mutta olisitko tullut kuvaan? :D milä ihmeen lailla me oltais saatu videoa :D

      Poista
    2. Meillä ainakin useasti saatu kuvaajia myös maastoon ja onhan monilla nykyään kypäräkameroitakin! Joskus kuvaan jopa itse maastoreissuja kännykälläni. Tuskin "toinen anonyymi" tuolla halusi tarkoittaa mitään pahaa, mutta olen huomannut monesti sinun vastaavan lukijoillesi outoon sävyyn ja sen jälkeen ihmettelet, miksei kukaan halua kommentoida ja viitsitkö edes blogata kun kukaan ei muka lue tms.. Asia alkoi häiritsemään nyt ihan urakalla, joten päätin huomauttaa siitä anonyymisti vaikka normaalisti kyllä luen blogiasti nimimerkin takaa ja pidän siitä paljon. Mietippä jatkossa miten lukijoita/kommentoijia kohtelet niin ei tarvitse jatkossa ihmetellä miksei kukaan halua kommentoida/lukea! :D T: toinen anonyymi, joka ei ole ennen blogiisi kommentoinut ;)

      Poista
    3. PS: voi olla ettet tarkoita asiaa sillätavalla kuin minä sen lukiessani ymmärrän, mutta tuo oli vain oma mielipiteeni eikä koske pelkästään tuota kommenttia johon alunperin vastasin :) T: sama ano kun äsken!

      Poista
    4. jahas :) välillä vaan inhottaa, kun aina sitä videoa videoa videoa pyydetään, mutta itsekin kun olen yksin kotona en sitä pysty selästä kuvaamaan.. Sitten minä en vastaa mitenkään oudosti, moni voi sen niinkin käsittää. Sanon asiat suoraan ja koska suomenkielentaitoni ei ole erinomainen, en vältt'mättä osaa ilmaista itseäni niin kauniisti. En kaipaa väkisin väännettyjä kommentteja tänne. Mielummin postaus ilman kommentteja kuin täynnä turhia sellaisia. Mutta hyvä vaan kun edes osa lukijoista on aktiivisempia :) Tämä on minun blogi ja en tätä kirjoita vaan mielyttääkseni muita, joten mielestäni saan itse päättää mitä kirjoitan ;)

      Poista
  2. eikö teillä talli lähellä oomaastoja ku käytte tuolla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kankaalle on 30min kävelymatka joten ei jakseta lähtee sinne niin mennään suoraan Niinisaloon eli 5km päähän :)

      Poista
    2. ai okei :) joskus kas käyny siellä ja sie kyl näytti olevan teitä joka suuntaan ja komiat maastot. tarttiskoha itekki laittaa pollet traikkuun ja lähtee tutkiin paikkoja :D

      Poista
    3. Joo! Harmittaa kun tosiaan on se pieni matka kankaalle mutta kestää niin kauan aina jos lähtee ratsain maastoon...tosin maastoillaan noilla hiekkateillä ja onneks on suht rauhallisia. Mutta kun halutaan ns. maastoilla oikein kunnolla helpoin on mennä tonne niinisaloon kun sielä on aivan upeet maastor!

      Poista