Petra Palomäki

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Niinisalon kenttäkisat Osa 2

Arvatkaapa kuka unohti ja oli laiska, eikä jaksanut kirjoittaa maanantaina ja päivittää kisoista teille? Arvasitte oikein, Minä olen syyllinen. Noh jos saan kuitenkin anteeksi, koska nytkin kurkku hieman kipeä (ollaan Heidin kanssa molemmat kipeenä, minä onneks vähemmän ja Heidi reppana kunnolla kipeenä..).

Edustava parisuhdekuva varustettuna todella innokkailla ilmeillä :D
Tosiaan lauantain jälkeen sijoitus oli 3 esteiden jälkeen ja aamusta asti jännitti maasto-osuus. Meillä oli startti neljän maissa, joten koko aamupäivän sai vaan olla ja käytiin Samin kanssa salilla. Ihanaa käydä salilla Samin kanssa pitkästä aikaa! Mutta salista lisää toiseen postaukseen ;)


Tammat laitettiin autoon ja lähdettiin kohti maastareita. Hyvissä ajoissa lähdettiin käveleen ja verrytteleen tammoja. Tessa oli oikein kivalla tuulella, ei liian villi eikä liian laiska. Välillä jännitti taas ne hepat, jotka uskalsivat laukata lähempää kuin tessan mielestä pitäisi, mutta muuten sujui hyvin. Hypyt oli hyviä ja neiti oli vireessä.


Minua jännittää aina se 30s ennen lähtöä lähtökarsinassa. Adrenaliini virtaa ja sydän hakkaa tuhatta. Kun saatiin lähtömerkki niin neiti lähti. Ekalle esteelle neiti kyttäsi jotain ja jouduin kerran näpäyttään raipalla hereille. Taisi olla hieman ihmeissään, kun este tulikin niin äkkiä ja se piti hypätä!

Koko radan neiti meni super hyvin. Ei kytännyt ja jouduin tuleen koko ajan mummolaukkaa esteille, koska ihanneaika oli 3:08, joka oli todella hitaalle tempolle. Otettiin alashypylle raviin ihan rauhassa ja ennen vikaa estettä, katsoin kelloa ja tiputin raviin. Kulman takaa, kun este alkoi lähetyä nostin mummolaukan ja sillä maaliin asti hitaasti mutta hyvässä ajassa, siltikin liian nopeeta ajalla 2:55.


Tämä aika riitti meille oikein hyvin ja lopullinen sijoitus olis se kolmas sija! Todella ylpeä mun tammasta, joka suoritti hyvän kisan koko viikonlopun ajan! Tästä on hyvä ensi vuonna jatkaa tuttariin ( ennen mammalomaa! ). Kaikki kuvat ottanut Anniina! Videot laitan myöhemmin, koska nyt ei ole voimia alkaa muokkaileen ja laittaa youtubeen..Saatte ne toivon mukaan joko illalla tai huomenna, katsotaan kuinka jaksan ;)


 Team Pro Cross Country Riders Heidi & Petra

6 kommenttia

  1. Isot onnittelut sijoituksesta, kyllä te vaan kovaa vauhtia edistytte Tessan kanssa, hyvää työtä siis! ;)

    VastaaPoista
  2. Onko Heidillä blogia ja jos on, saisiko sen osoitteen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on juu, edellisessä postauksessa olikin jo ;) www.caspyslara.blogspot.com

      Poista
  3. Waau hyvä te, ootte niin hienoja :) Ja toi oranssi kypäränmikälie on niin ihana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah kiitos :D kaikki aina tykkää meidän kypärähupusta! ;)

      Poista