Petra Palomäki

maanantai 19. elokuuta 2013

huoh...

Tosiaan minun piti tehdä kokonainen videopostaus tältä päivää, mutta tilanne on seuraava:
- Alaselkäni on nyt todellakin niin pahassa kunnossa, että hevosen selkään ei ole asiaa..
- Minulle tuli hieman kuumetta
- Kurkku kipee

Voin laittaa pienen videon tänään salilta, vaikka teinkin vain hieman olkapäitä, ylätaljaa ja askelkyykkyä. Salilla meinasi tulla itku, kun en pystynyt edes istumaan ja oli pakko tehdä kaikki seisovaltaa. Kokeilin tehdä kyykyn ilman vyötä ja kappas, sattu ihan perhanasti! Askelkyykyt onnistu, koska selkä on koko ajan suorassa..

Minulla on huomenna hieroja klo8.30 aamulla ja tällä kertaa käyn vanhalla hierojallani, joka sai viimeiksi paikkani vähän parempaan kuntoon... Tämä kipu on jotain niin järkyttävää. Jos seisovaltaa voisin koko ajan olla niin hyvä, mutta pienikin kumarrus niin auts!

Sofia tulee auttamaan minua tallille karsinoiden kanssa ja tammat pääsee tänään molemmat liinan päähän juokseen. Selkään minulla ei ole toivoakaan päästä. Hyvä kun käyntiä kestäis selkä mennä...varsinkaan unaivalla..

Yritetään uudelleen tehdä videopostausta loppu viikosta, vähän sen mukaan miten mun selkä nyt tästä lähtee eteneen ja mihinkä suuntaan, toivon vaan parempaa.

Laitoin nyt sitten tämän mini-salivideon... näette edes jotain. Olkapäitä tein 10kg, 12,5kg ja 15kg :lla. Leukoja tein yhteensä kuusi (tarkoitus hieman venyttää ylätaljaa ja verrytellä sitä samalla, joten sen vuoksi en tehnyt enempää). Sitten tein vielä olkapää/ojentajia 6kg, 7kg ja 8kg:lla. Askelkyykyistä ei ole videoa, mutta mukaan mahtui tollasta pientä hauskaa :)

 

9 kommenttia

  1. Voi sua parkaa :< parane!

    VastaaPoista
  2. Oivoi, toivottavasti ei oo mitään vakavaa ton selän kanssa, ne on aina tosi ikäviä vaivoja... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vissiin vaan pakaralihas niin krampissa että painaa alasrlän hermoon :/

      Poista
  3. miks ihmeessä menit salille jos et ole kunnossa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollu niim pahassa kunnossa ja noi liikkeet ei ottanu selkään....ja en ollut kun korkeintaan 30min kun loppu meni sofian kattomiseks

      Poista
  4. Toivottavasti paranet pian ja pystyt tekemään videon ^^

    VastaaPoista
  5. arvostan videon musiikkia ja sun ilmeitä :D

    VastaaPoista