Petra Palomäki

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Estekisoja ja kotitreeniä

Ihan alkuun yksi lukija on lähtenyt pois joten ei vieläkään siis pysyvää 300 lukijaa :/ kiinnostaako se videohomma vielä ketään? Huomenna olisi ollu tarkoitus tehdä mutta en kyllä turhaan halua tehdä, jos kukaan ei sitä halua katsoa :(

Anyways, tänään oltiin pitkästä aikaa zeuksella ESTE kisoissa ;) mentiin luokat 70cm ja 80cm.
Ensimmäinen luokka meni...noh sanotaanko, että ei kovin kauniisti :D oon niin paljon hypännyt tessalla ja uffella, että en ollut oikein pistänyt zeus vaihdetta päälle ja enhän mä osannut tuoda sitä kunnolla mihinkään! Radasta on video, mutta en sitä kehtaa mihinkään ikinä julkaista! Rata meni kyllä puhtaasti, mutta sanoisin meidän moton olevan tänään paremminkin näin : "Ei taidolla vaan tyylillä!"

Seuraavan luokan verkassa alkoi säädöt olemaan kunnossa ja heppa oli kyllä jo hieman väsynyt koko aikaisesta hirnumisesta. Pitäähän kaikille varmasti muistuttaa, että talliin on saapunut ori!
Rata meni huomattavasti paremmin ja tajusin taas kuinka zeusta esteillä ratsastetaan :) kutos esteelle pidätin aivan liikaa ja heppa hyppäs aivan juuresta ja puomi tuli alas, tosin häntä sen tiputti. Nimittäin pohja oli JÄRKYTTÄVÄ! Onneksi ei upottanut, mutta aika liejua oli ja uusintaa en edes lähtenyt pikku luokassa ratsastamaan, oltaisiin kaaduttu..huhu. Kuitenkin tässä 80cm luokassa tuli toinenkin puomi alas, kun heppa oli aika väsynyt ja takajalat ei jaksanut nousta. Muuten meni ihan hyvin!


Kun päästiin kotio menin urcolla hieman koulua kentällä ja heppa oli super. Toissapäivänä oli aika pyllyreikä ratsastaa, kun mukamas on liian paljon vaadittu 12wee hevoselta nuo laukkaympyrät..huoh. Mutta onneks tänään oli super! Ei tarvinnut kuin istua ja nauttia. Tehtiin hieman väistöjä ja avoa pitkällä sivulla :)

Urcon jälkeen pistin äitin Heidin hepan selkään. Menin itte sillä hetken aikaa, jotta äiti ymmärsi, että Lara on super kiltti. Larssoni alkuun hieman kokeili, että saanko sitä kulkeen nätisti ja luovutti aika pikaisesti ja raviin alkoi tulemaan hyvää tahtia ;) Äiti meni muutamia kierroksia Laralla ravia ja sanoi jalkojensa olevan jo ihan puhki :D kai nyt jos ei ole pitkään aikaa ratsastanut! Saisi alkaa useammin ratsastamaan taas ;)

Larssonin jälkeen menin vielä uffella kentällä ilman satulaa. Otin pieniä hyppyjä sillä tänään. Olen alkanut hyppään sillä, jotta saan tätä mun "ilman satulaa hyppäämisen" kammoa pois. Jotenkin uffella aina aristanut hyppäämistä ilman satulaa, mutta nyt alkaa tuntuun jo hyvältä! Uffe oikein varoo eikä hyppää ikinä kaukaa, kun tietää, että täti on tukalassa tilassa silloin :D

16 kommenttia

  1. Kyllä! Ehdottomasti kiinnostaa se video postaus! :) Loistava blogi sulla muutenkin! Aina kiva lukee et miten menee heppojen kaa ja salitreeneissä! Oot kyl niin hyvässä kunnossa, ja se varmasti auttaa ratsastuksessakin kun tuntee kehonsa hyvin! :) Voisit joskus muuten kertoo enemmänki et millasii ori piirteitä teidän orit omistaa? Ja onko ollu millasii ongelmia sen takia et ne on oreja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa tahtoo !!

      Poista
    2. Voin kertoa nyt kun kerta olen kipeenä enkä pysty tekeen sitä videoa vielä :)

      Poista
  2. Ehdottomasti kiinnostaa! Joku on varmaan lähtenyt lukijoista ihan kiusan vuoksi! ;o Mutta sulta kun ei yleensä tule mitään muita kuin kisavideoita niin ehdottomasti kiinnostaa sellainen missä on sua normaalistikin, eikä vaan kisoissa. :)

    VastaaPoista
  3. Tykkään sun blogista kauheesti, mutta itse mielummin luen tekstejä ja katselen kuvia, kuin katson videoita. Muuten jatka samaan malliin!!:) Uffe on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Videoita tulee harvemmin joten saat useammin lukea niitä teksti/kuvapostauksia ;)

      Poista
  4. Mä ainakin haluisinn nähdä videopostauksen :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille tsempistä ja videopostaus lähtee tänään käyntiin ;))!

    VastaaPoista
  6. Totta kai halutaan videota! ^^ Hyvinhän ne kisatkin meni.

    VastaaPoista
  7. Jee, ootan innolla sun videopostausta! :) ja on muuten tosiaan aika ikävän näkönen kenttä, ei varmaan ollu helppo ratsastaa tuolla! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ollut! Uusinnassa oli turha edes yrittää mitään tolla hevosella :D

      Poista
  8. Videot käypi oikein hyvin!:) eikö äidilläsi ole aikaa ratsastaa vai eikö hän tykkää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkää todella paljon mutta ei töihin jälkeen jaksa ja ei ole aikaa :/

      Poista