Petra Palomäki

torstai 27. kesäkuuta 2013

Hevoseton postaus!

Kaikkee on tapahtunut myös toisella puolella elämääni, eli hevosettomalla puolella :) Ensinnäkin kaikein tärkein, tänään kävin ottamassa vanhempieni antaman YO-lahjan, eli tatuoinnin! Päätin laajentaa vanhaa tatuointia ja laittaa isompia kiemuroita ja kiekuroita melkein olkapäihin asti. Kävin Putka-tattoossa Tampereella ja hyvää työtä Viija teki! Kiitos hänelle! Kunnollista kuvaa saatte ehkä illalla, kun alkaa selkä olemaan vähemmän punainen ;)


Salilla mun treenimotivaatio on huipussa! Vihdoin ja viimein meidän Fitnesstukusta tehty tilaus tuli ja paketissa oli 8kg proteiinijauhetta ja 500g Kreatiinijauhetta minulle. Sain ilmaiseksi vielä fitnesstukun t-paidan ;)! Laitan heti huomenna salille!


Mun painon suhteen on taas hieman ongelmia, hieman on paino noussut, mutta en kovin paljoa ole huolestunut..nimittäin nyt kun alan syömään tota Kreatiinia se kiinnittää vettä kroppaan jolloin paino hieman nousee. Mutta kreatiini auttaa sitten lihaskasvuun! Vähän niin kuin plus miinus nolla.

Jotenkin nyt kun on treenannut on tuntunut todella hyvältä! Jaksoin haukkariakin tehdä jo 30kg tangolla! Jee! Kyllä niitä tuloksia pikku hiljaa alkaa näkyyn, vaikka kun peiliin katson niin ei siltä näytä...oon kohta kauhee tankki. Huoh en halua ajatella sitä..

8 kommenttia

 1. Paino nousee, kun lihaksia tulee lisää. Jos treenaat noin tavoitteellisesti, niin ei kai ihmekään että massaa tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tiedän :D tuntuu vaan välillä vähän keljulta mutta pakko näin ;) sitten kun "bulkkaus" loppuu niin pääsee "leikkaan" ruokavalioa ja silloin on kyllä kroppa kunnossa!

   Poista
  2. Oon eri ano, mutta mitä tarkoittaa bulkkaus? :D

   Poista
  3. Eli kasvatetaan lihasta, syödään paljon :)

   Poista
 2. Haitko muualle kuin tamkkiin? Et sinne näyttänyt pääsevän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hakenut ja en olettanut pääseväni koska en edes lukenut :D haluan pitää välivuoden :)

   Poista
 3. uutta kuvaa tatskasta!?näyttää hienolta:) oletko muuten ehtinyt nyt viime aikoina käydä kisoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitan ens viikolla kun alkaa olemaan paremman näköinen :) juu nyt viikonloppuna on kenttäkisat tessalla ja uffella!

   Poista