Petra Palomäki

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kesäisiä tammakuvia!

Tässä nämä Anniinan ottamat kuvat! Kaikki tammat meni hyvin ja tessa pääsi hieman hyppeleen! Unaiva, vaikka on ollut kevyellä liikunnalla niin on silti kehittynyt huimasti. Jos ensi kuussa päästäis se helppoC ja 60cm rata läpi!

Lilli on alkanut totteleen hyvin, ja pystyn nostaan nyt molempiin suuntiin laukatkin. Ravissa taipuu molempiin suuntiin ja alkaa kulkeen molemmilla pohkeilla ja ohjilla. Loppuviikosta tarkoitus vihdoin alkaa hyppäämään sillä!Huomenna aion mennä tessalla hieman hyppeleen kevyesti maastoesteitä. Loppuviikosta mennään sitten hyppään vähän enemmän ja käydään koko rata läpi.

Tänään muuten urco sai voittamansa hieronnan (minkä voitti sielä Kivitallin koulukisoissa). Hitsit hevoselle teki hyvää! En olisi ikinä uskonut, että oli jumissa niistä paikoista mistä oli, koska ratsastaa on todella rento. Huomenna aloitetaan todella kevyesti ja ensi viikon maanantaina urcoa tullaan uudelleen hieromaan!

Tämän postauksen jälkeen teen hevosettoman postauksen, 
koska taas on niin paljon saliasiaa ja muutakin ;)!


10 kommenttia

 1. Tosi kivoja kuvia ! On sulla kyllä hienoja hevosia :)

  VastaaPoista
 2. Sikahienoja kuvia! varsinki toi ensimmäinen unaiva kuva! on se kehittynyt huimasti:)
  mitkä noi sun housut on? näyttää vähä samoilta, mitä krämerillä myydään.. onko samat?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pikku hiljaa hyvä tulee! Iskä toi mulle nää housut portugalista alekorista :D oli niin halvat että pakko tuoda!

   Poista
 3. Kivoja kuvia, mutta sulla näyttää jotenkin olevan tosi huono ryhti tai sit joissain kuvissa nojaat eteenpäin ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tiedän. ...unaivan laukassa on mahdotonta istua suorassa kun on niin keinuva laukka :/ ja lisäksi mun selkä on tajuttoman kipee ja sattuu istua suorassa. Senkin takia könötän osassa kuvista :/ ehkä se helpottaa kun pääsen taas hierojalle :)

   Poista
 4. mahtavia kuvia:) vitsit mitä heppoja!

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia, ja musta on kiva että näytät hyvää esimerkkiä käyttämällä kypärää ja lillillä myös turvaliivia, nykyään tuntuu että melkein kaikki vähän "paremmat" ratsastajat menevät kotona ilman kypärääkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu mä en ole tyhmä. Vaikka lillin kanssa tällä hetkellä on turvallista ja se menee hyvin, en pelaa hengelläni jos tipun. Mä en voi loukata itteeni, koska kuka sitten liikuttaa ja hoitaa hevosia! Jotkut ihmiset saisivat kyllä ottaa esimerkkiä. Harvoin menen ilman kypärää, koska äiti tulee kyllä muuten raivoon ja änkee väkisin kypärän päähäni :D

   Poista