Petra Palomäki

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Innostus puuttuu

Ääh en ole taaskaan tänne päivittänyt mitään...jotenkin mennyt motivaatio kirjoitella, kun aina tätä samaa. Tänään tein tätä ja eilen tein tota. Totta, en oikein osaa miten muutenkaan kirjoitella mutta välillä olisi kiva vaihdella ja saada sitä motivaatiota kirjoittaa tosiaan niitä hienoja erikoiapostauksia!

Sain Heidiltä VIHDOIN ne Keuruun kenttäkisakuvat ja tänään tarkoitus laittaa kuvineen päivineen tänne! En jaksa selostaa kovin paljoa kisoista, koska menivät sen mukaisesti.... onpahan jotain tekstiä siitäkin!

Ostin uuden satulan (laitan kuvaa siitä illalla) ! Sain sovitukseen Batesin Innovan ja rakastuin siihen!  Sopi urcolle ja uffelle todella hyvin ja mikä parasta, sopi minulle! Elämäni ensimmäistä kertaa sain oikeesti hevosen selässä pohkeet kiinni hepan kylkiin! Ai että mitä luxusta! :))

Noh, nyt on aika lähteä töihin!  Siitä lähdetään Ylöjärven Hööksiin hakeen sponsoripakettia (jonka esittelen huomenna) ja mennään Samin kanssa hieman poikkeen keskustassakin ;)!

Tää oli nyy kuvaton postaus, mutta puhelimella en jaksa tähän aikaa alkaa säätään mitään kuvia tänne :D

6 kommenttia

 1. Kiva kun postailit taas! Tämä on yksi lempi blogeistani :) Missä olet töissä, kun teet yötöitä? Oletko ajatellut mitä teet välivuoden aikana? Aiotko hakea opiskelemaan taas ensi vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) otan itteeni nyt niskasta kiinni taas ja alan kirjoitteleen ;)! Olen citymarketissa kesätöissä! Teen kuudesta yleensä klo 6-12 tai klo12-18 joskus 10-20 tms :) en ikinä yöllä ;)! Välivuoden aikanan luen yliopistoon, ratsastan ja käyn töissä :D ja kisaan tietty ! Juu tarkoitus yliopistoon hakea kauppikseen!

   Poista
 2. Mikä satula?:) ruskee vai musta?:) laitatko sen kenttiksiin, kun sulla on myös tessa..? Ja kyllä perus postaukset on mun mielestä kivoja, vaikka olis kiva saada silloin tällöin jotain uutta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulusatula Bates innova ja tietenkin musta kun koulupenkistä kyse ;) tessalla ei ole vielä koulusatulaa joteb menee kaikki estepenkillä :) juu yritän keksiä jotain uutta :)

   Poista
  2. Ai, mä luulin et se on estepenkki :o

   Poista
  3. Ei mulla on jo niin hyvä estepenkki ettei tartte vaihtaa ;)

   Poista