Petra Palomäki

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Paljon paljon paljon KUVIA !

Anniina kävi tänään meillä tekemässä extemporee kuvausreissun . Huomas mun Facebookin tilapäivityksestä, että hyppään tänään tessalla ja päätti näin tulla kuvaan meitä! Samalla otti zeuksesta hieman kuvia. Olin jo verkannut sen valmiiksi, jotta saatais nopeasti tessankin kuvat :) Mukaan tuli myös pari söpöä tarhakuvaa pötkylästä! Nauttikaa taas!

1. ja 2. 

Menin ensi zeuksen (kuvat latautu loppuun joten sielä tarkempi selostus zeuksen ratsastuksesta) ja sen jälkeen vaihdoin tessalle estekamat päälle ja lähdettiin kentälle. Neiti oli vasempaan ohjaan aika jäykkä, mutta yritin saada sen edes hieman antamaan periksi sille. Kuitenkin hypättiin, joten en halunnut alkaa vääntään sen kanssa sillain. Neiti oli aivan liekeissä!

 3.
 4.
 5.
 6.
 Neiti otti vähän rajummin mun pohjeavut kylkiin ja päätti sinkoa kiitolaukkaa
melkein pois kentältä :D
7.

Heti ekoilla verkkahypyillä neiti oli menossa. Huomaa, että on ollut pidempi hyppytauko, koska kentällä en ole uskaltanut hypätä talvella kovin usein. Neiti imi kun näytti esteelle ja korkeus ei ollut kyllä ongelma! Lopuksi mentiin kaheksikolla pari pystyä joka oli sen 100cm verran ja välillä tuli semmosta loikkaa missä  täti sai kunnolla pitää kiinni! Kyllä tuntui molemmilta hyvältä hypätä!

 8.
 9.
 Vaikka lähelle tuli, niin ei ainakaan etuset puomiin koske!
10.

 11.
 12.
 13.
 14.
 15.
 16.
 18.
 19.
 20.
 21.
22.

 Zeus oli oikein peruskiva. Ei ollut mistään jäykkä ja toimi miten halusin, joten meni hyvin! Zeus pääsi ottamaan myöskin pari hyppyä kuvaajan takia ;) aika söpöltä se näyttääkin näissä hyppykuvissa!

 23.
 24.
 25.
 26.
 27.
 28.
 29.
 30.
 31.
 Kerrankin jalka oikeassa asennossa! :D
32.

 33.
 34.
35.

Mitkä on teidän suosikkikuvanne?

11 kommenttia

  1. Tosi hyviä kuvia, vaikea valita parasta. Olitte ihanasti sävysävyyn ;)

    VastaaPoista
  2. 11 ja 16 oli hienoja kuvia Tessasta ;) ja olihan ne kaikki tosi hienoja!

    VastaaPoista
  3. Kaikki tosi hienoja, mutta parhaat mun mielestä 6,11 ja 33 :)

    VastaaPoista
  4. Pidin eniten kuvista 15 ja 35 :) Mut toki kaikki oli tosi hienoja!

    VastaaPoista
  5. Mitää miks teidän kenttä on jo noin hyvä ? :D Meillä on vielä aivan jäässä ja loskassa päältä :/ 3,4,6,9,26 on musta hienoimmat ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu me lanattiin loskan aikaan ja annettiin auringon sulattaa :) meillä paistaa koko päivän aurinko suoraan kentälle ja kun oli toi viikon aurinkoa niin kaikki suli pois :) nyt ei ole enään edes vettä vaikka satanut rankasti!

      Poista