Petra Palomäki

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

NR seuraestekisat + postausmuutoksia

Heippa kaikille! Tänään on jotenkin ollut erittäin hyvä päivä ja mikäs sitä parantamaan, kun hyvät estekisat! Tessalta tosiaan lähti kenkä eilen ja en saanut kengittäjää mistään laittamaan sille kenkää jalkaa, joten totesin, että en mene sillä 90cm luokkaa vaan menen verkkana pikkuluokan 60-70cm ja sitten tämän jälkeen 80cm. Uffella starttasin sitten pelkän 90cm. Kaikki kuvat ottanut Anniina!


Ensimmäisessä miniluokassa, tessa oli aika villi. Arvasin, että näin taas käy. Aina, kun hypätään pikkuesteitä neidin mielestä niillä kuuluu pitää hauskaa ja mennä kovaa. En voinut muuta kuin nauraa radan aikana :D se vaan meni! Ja takasin ei ollut tulemista.. Kuitenkin puhdas rata tuli.





Sitten 80cm luokassa neiti oli jo _hieman_ rauhoittunut ja päästiin hyppään vähän paremmin. Rata meni ihan hyvin, mutta en kuitenkaan yrittänyt uusinnassa mennä kovin lujaa veren maku suussa, koska hain vaan puhdasta rataa alle :)





Tämän jälkeen oli uffen vuoro. Ette arvaa mikä luxus on mennä tessan selästä uffen selkään! Ahh home sweet home! Kyllä huomasi, että alla on kokenut kisakonkari ;) verkassa uffe oli jo aika innoissaan, koska tiesi, että pääsee hyppäämään. Verkkahypyt suijuivat ongelmitta ja ratakin meni aivan mahtavan hyvin! Puhtaasti meni ja jälleen luokan voitto :) On se vaan upee hevonen ei voi muuta sanoa! Olen niin onnekas :3















Kisojen jälkeen menin zeuksella kevyesti kentällä. Tehtiin vähän vaihtoja ja yritin villiinnyttää sitä, jos tulisi pari pukkia mutta ei sitä huvittanut :D ravissa kulki aika hyvin molemmilla ohjilla, joten en malta odottaa harjoituskoulukisoja parin viikon päästä! Treeniä treeniä vaan ;)










Tänään ratsastan vielä urcon tai en ole vielä varma juoksutanko sen. Olisi hieno saada pari kuvaa siitä ;) huomenna kuitenkin teen sillä koulutreenin kentällä. Katsotaan mikä fiilis on!
Alla on kuvia pötkylästä ja tessasta tarhassa + koirien kuvia!

'






_______________________________________________________________________

Kuten ostikossakin lukee, niin nyt tulee ensi viikolla pientä muutosta postauksien suhteen! Nimittäin ajattelin ensi viikon pitää hevosettomana. Loppuun voin ehkä jotain _pientä_ päivittää, mutta pääasiana olisi ns. lifestylepostauksia. Arkipäivistäni jne. Koska te lukijat olitte tämän kannalla niin aion myöskin toteuttaa juuri näitä postauksia missä näytän teille vaikka ratsastusvarusteeni, omat vaatteeni, päivittäsiä asujani, huoneeni jne. Kaikkea mitä keksii ;) ja tietenkin paljon salitreenipostauksia!

Ne joita tämä ei miellyttänyt, joudutte valitettavasti kestämään nyt tämän viikon. Ei ole paha ;) lupaan sitten taas laittaa kunnolla heppapostauksia. Mutta tosiaan kaipaan tänne hieman piristystä eikä koko ajan sitä heppailua vaikka sehän on osa arkeani.





6 kommenttia

  1. Jos kiinnostaa, mun kuvasivuilla olisi kuvia teistä kisoista:)

    VastaaPoista
  2. Kiva viikko siis tulossa :) Kukas tuo musta koira on? Minkä rotuinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hienoa kun joku edes odottaa! :) se on meidän narttu espanjanmastiffi, joks nyt astutetaan tolla kullanvärisellä uroskoiralla (leevi). Mahdollisesti parin kk päästä olisi pikkumastiffeja ;3

      Poista
  3. Kiva blogi ja hyviä kuvia! :) jos kiinnostaa nii käy kurkkaa janicaylenius.bolgspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista