Petra Palomäki

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Be proud of yourself

Tässä ei niin kovin heppapainoitteinen postaus. Edellisessä postauksessa kysyin ja kysyn edelleen, että tekisin hieman erilaisia erikoispostauksia minusta. Mitä sanotte? Tykkäys-nappia painamalla niin saan tiedettyä onko hyvä idea vai ei ;)!

Kuitenkin tähän väliin pieni heppapostaus! Tosiaan eilen kävin uffella tekemässä pienen estetreenin maneesilla ja poika oli aivan huippu! Meni kaikki esteet puhtaasti ja ilmavaralla, vaikka ei mentykään kuin 90cm rataa ;)

Poika seisoi nätisti irti maneesin reunalla sen aikaa, kun kävin pistämässä auton
käymään. On se kyllä kiltti mies!

Tänään juoksutin tessan aamusta kevyesti ja tuloksena = etukenkä lähti. En edes tiedä miten oli mahdollista.. Kuitenkin huomenna on molemmilla hevosilla luvassa kisapäivä Niinisalossa. Tessan piti hypätä 80cm ja 90cm mutta, ilman kenkää hyppää sitten 60-70cm ja jos ei reagoi mitenkään kummemmin kengättömyyteen niin mennään 80cm :) Uffella menen vain 90cm luokan. Sekin on jo niin pieni!

Tässä heppojen viikkosuunnitelma:

SU: tessan ja uffen kisat + urcolla koulua
MA: zeus ja unaiva kentällä
TI: uffe maneesille (kevyt treeni), tessa maastoon, urco juoksutus
KE: zeus maasto, unaiva kentällä koulua
TO: uffe kavaletteja, tessa koulua, urco koulua
PE: zeus koulua, unaiva juoksutus(tai vapaa), tessa juoksutus
LA: uffe kouluvalmennus, urco maasto, unaiva kentällä
______________________________________________________________________________

JA NYT se ei niin heppapostaus ;) vaikka väkisinhän nuo hepat änkee näihin postauksiin!
Tänään olin salilla ja oli luvassa jalkapäivä! Koska polveni jänne meni paikaltaa oliko nyt tiistaina vai keskiviikkona, niin en ole uskaltanut rasittaa sitä kovinkaan paljon. Tänään uskalsin sitten jälleen kokeilla ja fiilis on mahtava!

Tässä tämän päivän treeeni:

- Lämmittely (juoksua), polvennostojuoksua jne.
- Askelkyykkyä 10x 10kg, 10x 12,5kg ja 10x 12,5kg käsipainoilla
- Askelkyykkyä 10x 20kg tangolla, 10x 25kg tangolla ja 8x 30kg tangolla
- Jalkaprässillä 10x 80kg, 10x 100kg, 8x 124kg ja 4x 137kg!!

Ei ollut kovin pitkä treeni, mutta ei ollut tarkoituskaan. Lähdin hakeen jälleen varmuutta polvelle ja tehtiin meidän ennätys jalkaprässissä! Tämä oli minun toinen kertani, kun tein jalkaprässiä ja ottaen huomioon polveni 137kg on jo todella hyvä! Ja jaksoin jopa 4 kertaa :D olisin jaksanut ehkä juuri ja juuri yhden kerran sen 155kg, mutta pikku hiljaa aletaan saavuttamaan tavoitteitamme!


Ruokavalion suhteen olen syönyt aika paljon hedelmiä jo viimeiset pari kolme kuukautta. Porkkanalla korvaan ne minun lempparit ranskalaiset, joita en syö enään kuin kerran viikkoon. Sitten välipaloina syön todella paljon banaania, kiiwiä, päärynöitä ja välillä omenoita (kun sattuu olemaan hyviä). Pyrin syömään vähähiilarista leipää ja paljon lihaa. Joka päivä pitäisi pyrkiä juomaan yksi palautusjuoma missä on paljon proteiinia.

Tänään otetaan taas hieman kuvia ja katsotaan onko edes pienintäkään muutosta tapahtunut 2kk aikana. Laitan tänne sitten kuvia jos uskallan :D kaikki nauraa mulle kuitenkin, mutta ei se mitään!

2 kommenttia

  1. Olispa mullakin noin paljon sitkeyttä kun sulla! Ehkä tää tästä joskus :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla kesti yli puol vuotta saada tää sitkeys pysymään.. Ei ollu helppoa ei kuten varmaan muistatkin aina välillä kävin aika pohjalla.. :/ mutta jos vaan jaksaa uskoa ja joku joka uskoo suhun niin pystyt ihan mihin vaan ;)!

      Poista