Petra Palomäki

maanantai 25. helmikuuta 2013

"Hevoseton on huoleton"

Otsikko kertoo aika paljon hevosenomistajan elämästä.. Tällä kertaa onni on hieman kääntynyt meidänkin puolella. Uffen vasen takajalka on alkanut oireileen vähän taas. Välillä lämpöä, välillä turvotusta mutta ei ikinä ostumista. Perjantaina meille on varattu klinikka-aika klo10.30 Teivoon ja toivon todellakin, että kyseessä olisi vain rasitusvamma, joka menee levolla ohi! 

Koko viikonlopun on pyörinyt mielessä kauheita asioita mitä voisi tapahtua. Pelkään pahinta ja olen siihen myöskin varautunut. En tiedä mitä tekisin, jos saisin kuulla, että vamma on niin paha, että uffella olisi korkeintaan pari kolme vuotta elämää pullahevosena. Koko maailmani romahtaisi jos uffelle sattuisi jotain ja pahinta on se, että pelkään perjantaita aivan kamalasti.

Okei, voi olla ja toivon, että olen vain vainoharhainen ja kuvissa ei esiinny mitään hurjempaa, mutta aina voi käydä toisin..sen tiedän, että jotain tulee löytymään mutta kuka tietää mitä. Yritän saada ajatuksiani tästä pois ajattelemalla kaikkea muuta ja keskittymällä muiden hevosten liikutukseen. Tämä viikko menee uffen osuudelta suht kevyesti, maastoilua ja kentällä kevyttä koulua. En halua, että jalka pahenee ja lepoa ei voi ihan pitää..


Tämä päivä meni kokonaan disan kanssa klinikalla ostotarkastuksen merkeissä, mutta ehdin onneks aamulla juoksuttamaan tessan. Illalla tehtiin Samin kanssa iltatalli ja siivosin loput karsinat. Huomenna olisi tarkoitus aamulla ratsastaa uffe maastossa, mennä salille vetään kunnon treenin, jotta en ajattele murheitani, ja iltapäivällä muiden heppojen liikutus.


2 kommenttia