Petra Palomäki

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Päivitystä ja kuvia!

Hei mä olen aivan kokonaan unohtanut kirjoittaa tänne sunnuntain NR järjestämistä seuraestekisoista tessan kans! Tässä pieni katsaus kisoista, eli luokat olivat 80cm ja 90cm. 80cm meni puhtaasti mutta ei sijoitusta, ja 90cm meni mysökin puhtaasti josta sitten tulikin luokan voitto! Olin kyllä niin shokissa, että MINUN tessani voitti estekisoissa? Mitä on tapahtunut :D tässä teille sitten kuvia kisoista, kaikki kuvat on ottanut Amanda Emilia Hietikko, kiitos!








Eilen oli varsinaisen kiva päivä :) Heidi tuli aikasin tallille ja otettiin disasta hieman rakenne- ja pääkuvia, jonka jälkeen Heidi ratsasti disan kentällä. Kuvia laitan todennäköisesti vasta huomenna illalla tai perjantaina, koska tänään lähdemme Samin kanssa Turkuun iltapäivällä, ja tulemme vasta huomenna takaisin.

Kun saatiin disa kuvattua, otettiin tessasta myös rakenne- ja pääkuvia. Sen jälkeen menin ratsastamaan sillä ilman satulaa ja ensimmäistä kertaa uskalsin nousta sen selkään ilman, että joku punttaisi minut sinne. Tuolilta nousin selkään kyllä, en ilman sitä pystyis sinne aasin selkään hyppään :D
Neiti meni oikein nätisti! En ehtinyt kovin kauaa ratsastamaan, koska piti tehdä päivätalli ja mennä sen jälkeen salille.

(c) Heidi
Nyt salipäivitys, josta olen erittäin ylpee ja tyytyväinen (eli ne joita ei kiinnosta skipatkaa loppuun!) ;D
Tosiaan, eilen hyvä ystäväni Jenni tuli kanssani salille ja Sami oli jälleen meidän personal trainerinä. On meinaan pikkasen kätevää, kun on joku, joka oikeesti osaa ja jaksaa patistaa tekemään liikkeitä. Enkä mä pystyisi tekemään mitään suurilla painoilla, koska jos käy huonosti ei ole ketään ottamassa vastaan...
Eilen oli kunnon tappo - jalkapäivä. Sami opetti minulle ja Jennille maastavetoa, eli mavea. Ekaa kertaa molemmille ja polveni vuoksi en vetänyt ekalla kertaa aivan täysiä, joten jäin sinne 50kg tienoille. Tavoite olisi loppuvuodesta saadaa se 70kg.
Tämän jälkeen siirryttiin kyykkyihin ja nyt olen iloinen! Kokeiltiin eilen kuinka paljon saisin, kyykkysarjojen jälkeen. Sarjat olivat siis 8 kyykkyä/per tietty paino, eli esim. 50kg ja 8 kyykkyä, 60kg 7 kyykkyä, 65kg 6 kyykkyä. Näiden jälkeen sitten ajateltiin hieman kokeilla ja päästiin 75kg, joka ei edes tuntunut pahalta! Eli 90kg here I come ;)
Kyykkyjen jälkeen oli vuorossa uuden liikkeen oppiminen, eli rinnalleveto. Meiltä Jennin kanssa ei oikein tuo onnistunut, ja tuli aika blondi fiilis :D kyllä sen ajan kanssa oppii, mutta ei kyllä vielä opittu!
Lopuksi mentiin tekemään pystypunnerusta, eli 20kg tanko nostetaan suorilta käsin ylös ja palautetaan leuan kohdalle. Tätä jaksoin tehdä vain 30kg asti, koska alaselkä alkoi jo huutaan sen verran lepoa jo niiden maastavetojen jälkeen että huhuh..
Mutta siis tällainen salikerta, ja olen erittäin ylpeä itsestäni! Pikku hiljaa varma tulee ;) tähän salipäivityksen loppuun vielä viikko-ohjelma salin osalta:

KE- vapaa
TO- käsiä, yläkroppa
PE- yläkroppaa + hiitti
LA- vapaa
SU- hiitti


Palaten  hevosiin, salin jälkeen menin ratsastamaan uffella kentälle ilman satulaa. Nyt herra tuntui puhtaalta, mutta hieman könkkö, koska varoin pohjaa niin paljon. Otettiin hieman laukkaa molempiin suuntiin ympyrällä ja ravissa alas eteen hyvällä rytmillä.
Samaan aikaan Heidi juoksutti urcon, joka oli välillä aika villi ja jopa pukitti, kun uffe tuli liian läheltä. On se kyllä hurja :D

5 kommenttia

  1. vautsi mitä kuvia ja ihana ulkoasu :)

    http://eleonoora-reiska.blogspot.fi/

    VastaaPoista