Petra Palomäki

perjantai 22. helmikuuta 2013

Haaste nr1 !

Tämän haasteen sain Kaisalta, kiitos!

"Nyt saat olla täysin itsekäs, sekä miettiä, mitä tekisit elämälläsi jos rahan tai ajan puute EI tulisi ikinä olemaan ongelma. Ja kyllä, kaikkihan me tuossa tilanteessa auttaisimme toisia, sijoittaisimme,
laittaisimme rahaa hyväntekeväisyyteen jne, mutta tähän haasteeseen saat siis 
vastata vain itseäsi varten. Eli, näytä siis viidellä kohdalla kuvien avulla
(esim weheartit.com-sivustoa käyttäen), mitä luksusta hankkisit elämääsi rahan avulla."


1. Koska olen heppatyttö ja hevoset on minulle kaikki kaikessa, niin aina jos ostan jotain hevosille, se on myös minullekin tärkeää (varmaan tärkeämpi kuin hevosille, jotka ei esim. välitä minkä värinen riimu tai huopa on!). Käytin tuota sivustoa niin löysin hienoja kuvia tähän. Eli jos saisin niin paljon rahaa, ostaisin itselleni sen ikioman hevosauton ja kilpahevosen. Siinä on nyt kaksi asiaa, mutta liittyvät kuitenkin samaan alueeseen. Onhan minulla jo kaksi hyvää kisahevosta, uffe ja tessa, mutta realistisesti ajatellen en ikinä pääse niillä yli 110cm luokkia kilpaileen ja haluan edetä esteratsastajana! En haluaisi tavallisen näköistä estehevosta, vaan sellaisen millä on luonnetta ja kuvankaunis! Kimo tai hieno läsipäinen vaalean ruunnikko ;) Hevosauton hankkisin ison, koska rahasta ei olisi kiinni.


Tumblr_mdvhw6rrk51rlegaoo1_400_large226062_554088891268885_570276798_n_large

Tumblr_mbla1xzs6n1qdeinno1_500_large


2. Sitten jos itselleni ostaisin jotain niin kenkiä, kenkiä, kenkiä ja sanoinko jo, että kenkiä? Olen aivan hullu korkeakorkoisiin kenkiin ja mitä kimaltelevampia tai korkeampia sitä hienompia!





3. Sitten hankkisin itselleni uuden auton, tai itseasiassa kaksi uutta autoa. Itsellä on jo mahtava auto käytössä, pakko hehkuttaa, että bemarin maasturilla ajelen (no joo en halua olla mikään leija, ei ole mun tyyliin!), mutta siis jos olisi rahaa niin ostaisin uudemman ja arvokkaaman vetoauton, vaikka olisihan minulla jo tuo kuorma-auto, mutta ei valmennuksiin viitti 5km päähän mennä kuorma-autolla, niin vetoauto ja hyvä traikku oli tarpeen! Sitten arkiajeluun, hankkisin auton millä on hyvä ja hieno ajaa!

Cadillac-escalade-hybrid_large

Awesome_cars_252c_best_cars_252c_car_photos_252c_gorgeous_cars_252c_images_252c_new_cars_252c_phot_large

Tumblr_mima8cnbbt1r4dxquo1_500_large

4. En haluaisi muuttaa kotoa minnekkään, vaan ostaisin tämän tilan itselleni ja kunnostaisin (vaikka onkin kämppä juuri remontoitu) talon moderniksi ja oman tyyliseksi. Lisäsisin maatilalle uuden tallin ja maneesin, kaikki luxustarvikkeet mitä heppatyttö tarvitsee ;) Mutta minun ja Samin elämää ajatellen, tuo talon uusiminen olisi ensimmäinen. En pidä pelkistä valkosista seinistä, vaan haluan väriä ja luonnetta taloon! 

Tumblr_mhqpdffmg91rndsy5o1_500_large

Tumblr_miksvbhbce1rttqhho1_500_large

545856_465304730201270_2031071743_n_large


5. Mulla on tällä hetkellä aivan järkyttävä tatuointihinku, taas! Aikaa menen aika nopeasti kohta varaamaan joltakin hyvältä artistilta ja pistämään lisää kuvioa selkään. En pidä merkityksettömistä tatuoinneista, kuten esim. perhoset tai linnut. Ne yleisimmät. Ei. Sillä pitää olla tarkoitus, tai sitten muuten vaan hieno ja erikoinen! Kuvissa on sekä värillistä ja väritöntä. Tosin, en ikinä noin paljon ottaisi tatskoja, mutta jos aloitetaan nyt ensin selästä ;)




Haastan tämän Anniinalle, Sonjalle & Evelle, Idalle ja vaikkapa Siirin :)



4 kommenttia

  1. Jee, kiitos :) Toteutan tämän mahdollisimman pian!

    VastaaPoista
  2. Millasia tatskoja sulla sitte on? Kuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on pieni tatska, taidan ottaa siitä puheenollen kuvan muutenkin ;) laitan sen tänne joskus. Jos olisi enemmän rahaa olisi lisää!

      Poista