Petra Palomäki

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Shoppailua, poniratsastusta ja ilman satulaa!

Tänään kävin Ikaalisissa ratsastamassa kaverin ponia. Hän pyysi minua tästä lähtien käymään noin pari kertaa kuussa rääkäämässä hänen poniansa hieman kuriin ;) ja tänään kävin sitten ekaa kertaa. Erkki poni oli viime kesänä parempi, mutta pitkän saikkuilun jälkeen on nuo perusasiat hieman ruostunut, joten nyt tarkoituksena saada ponia kulkemaan paremmin. Väänsin sen kanssa yli 30min, että poni antaisi periksi ja suostuisi taipumaan. Todella vahva edestä ja huijasi menemällä kuolaimen alle. Mutta sitkeän ratsastuksen avulla sain sen menemään peräänannossa ja molemmilla ohjilla suorallakin (joka oli ponille vaikeinta). Tein paljon suunnanvaihtoja, jotta sain ponille paljon tekemistä eikä tylsistyisi. Näin ollen myös paljon taipumista :)
Seuraavan kerran mennään joko loppu kuusta tai ensi kuun alussa!

Sitten kävin ylläri ylläri Hööksissä ja ostin itselleni uudet kannusremmit. Urco sai tarhaansa uuden porttipidikkeen ja...uffe sai...uudet suitset! Löysin Ale-korista upeat ruskeat suitset ja ne oli pakko ottaa mukaan! Piti tänään heti kokeilla niitä uffella ja todella hyvät olivat! Saatiin kaupan päälle hieno HV kassi ja kaviokoukku ;) Sovitin noita kuvassa näkyviä saappaita ja ne sopi minulle täydellisesti. Eivät ole kalliit ja tarvitsen kotikäyttöön halvemmat saappaat. Ja ruskeat on sen verran hienot, että taidan jopa muuallakin käyttää !




 Tosiaan menin sitten ratsastamaan uffella aika kevyesti kentällä, koska eilen oli rokotus. Vasempaan ohjaan uffe oli aika tyhjä, joten lähdin jumppaan kaulaa taivutuksilla ja alkoi pikku hiljaa löytymään tuntuma :) laukassa tehtiin perustyöskentelyä ympyrällä. Sami otti hieman kuvia, mutta alkoi sen verran hämärtään, joten pahoittelen laadun...









Sitten menin tessalla ilman satulaa kentällä. Pakkasta oli jo vähän enemmän, joten pistin fleeceloimen sille päälle. Neiti oli huippu rento! Siis niin hyvä, että itku meinasi päästä. Laukassa menin nätisti molemmilla ohjilla ja ei protestoinut. Nyt huomaa, että selkä on sen verran jumissa joten hieroja pitää saada ja nopeasti. Jos saisin hyvän ystäväni tulemaan ensi viikolla hieromaan tessan! Mutta siis todella hyvin meni ei voi muuta sanoa!

6 kommenttia

  1. Hyvältä kyllä näyttää teidän meno, pikkuvikoja tuo laatu. :) Saat multa haasteen, ole hyvä! http://teamsuokkipojat.blogspot.com/2013/02/yhdentoista-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Heheee multakin haaste. :3
    http://cashewi.blogspot.fi/2013/02/opastaja.html

    VastaaPoista
  3. ihana blogi, ihanat hevoset! oon joskus katsellut hevostesi kuvia fb:stä ja oli ilo löytää sun blogi. liityin lukijaksi! :)

    VastaaPoista