Petra Palomäki

torstai 17. tammikuuta 2013

Pohdintaa




Olen miettinyt ja ihmettelyt, että minkälaisista postauksista TE lukijat pidätte?
Viimeinen postausmalli ei näköjään monia kiinnostanut, videopostaus välillä on kiinnostava, kuvapostaus aina melkein hyv. Mutta kuten varmaan monella muullakin, kuvaajan saaminen ei onnistu aivan joka päivä!
Rupee hieman motivaatio menemään tähän kirjoittamiseen, koska tuntuu ettei ketää kiinnosta, vaikka kuitenkin lukijoita on noin hieno määrä! :)

ELI Mitä te haluasitte lukea? Minkälaisia postauksia haluaisitte lukea?(ottaen huomioon, että joka päivä sama ei välttämättä onnistu)

13 kommenttia

  1. Mä ainakin tykkään lueskella sellasia perustreenipostauksia :) Ja sitten kuvapostaukset on aina kivoja ;) Ens viikolla mulla pitäis olla aikaa tulla kuvaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu no noita perustreenipostauksia tulee enemmän, mutta tuntuu ettei moni paina ainakaan tykkää nappulaa, joten ei varmaan moni kiinnostu :D kuvapostauksen on aina success!

      Poista
  2. mä luen ain kännykällä, jolloin en voi painaa ttykkää nappulaa:/ musta sun peruspostauksia on kiva lukea, olis kiva jos joskus tekisit esim. omistas tai heppojen varusteista jotain postausta, talliesittely, kysymyspostaus, videopostaus, päiväsi kuvina tai videona, tai mitä nyt ikinä keksiikään!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itse asiassa kaikki noista on melkein tehty :) puuttuu mun varusteista postaus ;) pitää keksiä uutta!

      Poista
  3. Mäkn luen kännykällä nii ei oo tykkäystä :/ tykkäisin muuten aina :D

    VastaaPoista
  4. Tykkään eniten normi treeni ja kisapostauksista kuvien kera:) en ikinä juurikaan paina tykkäystä, vaikka ihan huippuja tekstisi ovat!

    VastaaPoista
  5. Kännykällä ei voi tykätä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu ihan kännykästä ilmeisesti, mun omalla (iPhone) voi tykätä(:

      Poista
  6. Voithan sä ottaa itse kuvia kun varustat hevosta tai pelkkiä tarhakuvia. Postauksia on kivempi lukea kun on uusia kuvia :) Voisit tehdä aikataulu postauksia ja erillaisia videopostauksia :)
    Ps. Itse painan aina tykkäys nappulaa ^^

    VastaaPoista
  7. Tykkään lukee aika laidasta laitaan postauksia, ymmärän sen ettei aina oo kuvia eikä aina kerkee kirjottaa kunnolla (:

    VastaaPoista