Petra Palomäki

tiistai 29. tammikuuta 2013

Pikapostaus: Motivaatio täys 100%!

Nyt tässä todella nopea postaus tästä päivästä, valitan, en jaksa kirjoittaa kovin pitkää!
Eli tänään aloitin aamun klippaamalla tessan loppuun ja aloitin urcon klippaamisen. Sai tosi hyvin kropan, mutta pää puuttuu klipata, koska yksin on hieman hankalaa ja en halua, että sattuu jotain vahinkoa :)
Sitten siivosin kaikki karsinat 12 mennessä ja lähdin kouluun.



Illemmalla ratsastin zeuksen ja urcon. Jätin ratsastuksen myöhään, koska elin toivossa, että olisi hieman tullut pakkasta..mutta ei edelleen tilsakeliä. Tosin tämä ei menoa todellakaan haitannut!
Zeuksen ratsastin vain läpi. Kävin perusasiat läpi ja se oli siinä. Laukka oli todella hyvää!


Sitten otin urcon ja mentiin TODELLA paljon siirtymisä kolmikaarisella kiemurauralla. Kyllä heppa toimi lopusta kuin ajatus! Motivaatio treenata heppojen kans on täysi 100%! Huomenna ei ole koulua, joten ratsastan jo päivällä ja illalla lassen klippaus ;)


Sitten tänään punnitsin itseni ja vaaka oli selkeesti mun puolella! Vaikka painoa ei ole tippunut paljoa (eikä se nyt niin idea olekkaan) niin piristi :) kuinka vaivaiset 500g voi piristää noin paljon! Niin, että tarkoitus on siis saada lihasta ja rasva pois, joten voi olla, että "lihoan", koska lihashan painaa enemmän ;) Ei mitään väliä vaikka painaisin 60kg, kunhan on kaikki lihasta!
Tässä inspiraatiokuva treenaamiseen tältä päivältä! Mallorca - here I come!

2 kommenttia