Petra Palomäki

tiistai 2. lokakuuta 2012

Treenailua! :)

Eilen ohjasajoin tessan pitkästä aikaa! Sain idean kun katsoin kaverin kuvia netistä, niin ajattelin virkistää molempia erilaisella liitusmuodolla. Tessa meni oikein hienosti! Käveli rauhallisesti ja kääntyi minne halusin :) pienen ravipätkän yritin ottaa, mutta totesin, että mun polvi ei kestä tessan ravin perässä juoksemista :D eli jäätiin käynnin puoleen!


Illalla ratsastin sitten uffen kentällä. Kokeilin sille kolmipaloja. Alkuun oli niin hyvä, että ihmettelinkin miten voi olla mahdollista, uffe meni alas eteen ja ei ollut super herkkä kuten normaalisti. Noh laukan jälkeen asiat oli toisin. Oikeeseen ohjaan oli todella kova, ja kun yritettiin hypätä ristikkoa, hypyn jälkeen karkas alta. Pari kertaa otin takasin ja rauhottelin sitä, niin alkoi hyppy sujuun. Lopuksi mentiin pientä 4 kavaletin jumppaa. Herra oli jo hieman väsynyt siinä vaiheessa, kun olin ratsastanut sitä todella paljon ennen sitä pohkeelle laukassa niin se vei voimia. Mutta hyvin hyppäsi :) lopussa uffe oli suusta taas hyvä joten päätin lopettaa siihen onnistumiseen :) noh näitä päiviä tulee ja menee!

Tänään menin ensimmäisenä zeuksella kentällä ihan perus juttuja :) poika meni oikein hyvin! Kulki avuilla ja tehtiin paaljon siirtymisiä mm. käynnistä raviin. Laukassa pyrin saamaan sitä nostaan sitä selän läpi kunnolla, eikä huijaamalla kuten se joskus saattaa tehdä.. mutta onnistunut ratsastushetki oli ;)


Zeuksen jälkeen menin unaivalla myöskin perus juttuja kentällä. Huhuh mamma oli kuuma! Nyt muistan millanen se oli ratsastaa :D edestä pirun herkkä ja räjähtävä lähtee eteen. Tehtiin paljon käynnissä ja ravissa alas eteen harjoituksia, ja pyrin ratsastaan sitä rauhalliseksi. Lopussa vasta se alkoi keskittymään ja alkoi työt onnistumaan kun mamma väsyi hieman. Tehtiin isoa kaheksikkoa ja sain unskia jo paremmin ohjalle eikä tarvinnut koko ajan varoa että nyppäseekö se ylös päänsä :)


Viimeisenä menin urcon kans koulu. Se oli aivan huikeen hyvä taas! Heti alusta oli edestä rento, meni alas eteen ja muutenkin pohkeella. Kun kerta oli näin hyvä, tein väistöjä, jotka onnistu molempiin suuntiin mm. vasemmalle (joka on meidän vaikea puoli) hurjan hyvin! Myöskin urcon kanssa tein paljon siirtymisiä mm. käynnistä laukkaan. Että se oli hyvä! Ei voi muuta sanoa! <3


 Kaikki kuvat ottanut Hanna Kenttä. Ovat Niinisalon kenttiksistä ;)

9 kommenttia

  1. http://idaloveselvis.blogspot.fi/2012/10/liebster-blog.html <-- Sulle on haaste (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Voisin lähipäivinä tehdä haastepostauksen kun on toinenkin haaste ;)

      Poista
  2. Voisitko tehdä postauksen jossa esittelet kaikki hevosesi kuvien kera ja kaikista kerrot jotain ja kaikki nimet mitä nimiä käytätte niillä jotta pysyisin perillä kuka oli kukakin (:
    muuten blogisi on ihan huippu! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaikista on jo olemassa tuollainen esittely tuossa ylhäällä! Erillisillä sivuilla jokaisesta nimi, kuvat ja selitys ;) käy katsomassa!!

      Poista
  3. Voit käydä katsomassa jokaisesta tiedot tuolta sivujen ylhäältä, siellä lukee mm. Etusivu, urco, zeus ja muut hevosten nimet. Paina jotain, niin saat hevosen tiedot yms.(-:

    VastaaPoista
  4. Minkä merkkiset sun housut on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaa nuo siniset farkkuratsarit? Ne on CRW merkkiset :) ostin viime vuonna hööksistä. Valkoiset kisahousut on Pikeur :)

      Poista
  5. Oletko pelipaikassa nimeltä Howrse? Yksi pelaaja siellä on kopioinut yhden sinun kuvan ja väittää, että hän on siinä hevosensa kanssa?

    VastaaPoista