Petra Palomäki

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Maastoesteitä!

Oltiin tänään Heidin ja Hirvikankaan Hurjien kanssa maastoesteillä! Olin tessalla hyppäämässä, koska ensi viikon lauantaina olis derbyestekisat ;) tessa oli verkassa tajuttoman kuuma. Siis todella _kuuma_! Kuten arvattua jalat ei aina pysyny maassa, mutta sitkeästi laukkasin ja ratsastin sitä koko ajan eteenpäin niin sain sen kuriin. Verkan jälkeen neiti oli juuri sopiva! Ei riehunut ollenkaan :) Tessa hyppäs kaikki esteet puhtaasti ja ekalla yli! Sianselänkin meni ekaa kertaa ja heti kaksi putkeen! Veteen neiti meni hyvin, paitsi kun piti mennä pienestä alashypystä veteen, neitiä pelotti jo niin paljon, että tarvittiin disa apuun :)
Todella paljon kuvia Anniina kävi taas ottamassa ja kuten arvattua jo, tuli huikean hienoja! ;) - Kiitos taas!kyllä kävi korkeella :D
  

 ehkä ilmavaraa havaittavissa? :D
4 kommenttia

 1. Toi takaapäin pystyynhyppykuva on kyllä hurja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä hurjan näkönen mutta onneks selästä ei oo NIIN hirvee :D

   Poista
 2. Huhhuh, kyllä toi on hullujen laji! Mun itsesuojeluvaisto käskee muutenkin pysyä kaukana kaikenkokoisista esteistä niin huhhuh, ootte te sekopäitä! :) Ihania kuvia, onneks sulla on noin ahkera kuvaaja! :)

  -Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo meillä on PARAS kuvaaja! Anniina on huippu ;) onneks noi on vielä pieniä harrasteen esteitä..tuttarista ylöspäin muakin alkaa pelottamaan :_D!

   Poista