Petra Palomäki

maanantai 17. syyskuuta 2012

Maastoesteitä ja YO-kokeita

YO-kirjoitukset ovat alkaneet. Jippii! -.- No ei ole kyllä yhtään jippiitä! Kirjoitan nyt syksyllä Terveystiedon ja Espanjan. Espanjan kuuntelu minulla oli jo viime viikolla, joka oli naurettavan helppo. Kysymykset oli niin päivänselviä, että huhu. Mutta en sano, että saan täysiä pisteitä, aina voi tulla jokin väärinymmärrys jossakin sanassa ja se riittää pisteen menetykseen. Noh nyt minulla on keskiviikkona tuo Terveystiedon koe. Onneks on nyt satanut niin paljon (kuten tänään), että heppojen liikutus on muutenkin jäännyt vähemmälle. Nimittäin on pakko keskittyä nyt nää pari kolme päivää täysillä noihin kokeisiin :/

Mutta kokeista ja koulun stressistä huolimatta, ei, en ole jättänyt hevosia kovinkaan vähälle (vaikka pitäisi hups >:) ).
Perjantaina ratsastin unaivalla kentällä käyntiä ja hieman ravia. Mamma osaa mennä jo aika hyvinkin ravia ja ei visko päällänsä niin paljoa :) jos parin viikon päästä pääsis ottaan isompia pätkiä jo laukkaa!
Sen jälkeen mentiin Heidin kanssa maastoileen Niinisalon metsiin. Minä menin uffella ja Heidi tietysti Dispellä ;) Tehtiin todella hyvä lenkki. Minä kun en osaa kulkea sielä metsissä ollenkaan, niin onneni oli, että rakkaani Heidi oli mukana :D muuten olisin kyllä ehkynyt ja helposti! Hepat meni todella rauhallisesti, ja uffe kesti hyvin kun disa sai mennä ensin laukkaa ;)

Lauantaina juoksutin tessan ja uffen pessoalla. Molemmat meni huippu hyvin! Voin kyllä kertoo, että molemmat meni aika samanlailla. Yhtä rauhallisesti ja hienosti kuunteli mun ääntä kun käskin niitä vaihtaa askellajia :3 on ne hienoja heppoja!

Sunnuntai meni lukiessa ja niin menee valitettavasti tämäkin päivä :( Onneksi sataa niin paljon, ettei paljoa huvittaisikaan mennä tuonne sateeseen kasteleen itteensä ja hevostaan.

Ja nyt hei tarvitsen teidän lukijoiden apua yhdessä asiassa!!
Kuulin, että meidän joukkue pistää sinne (nyt tänä vkloppuna) NR joukkuemestaruuksiin este-ja maasto-osuudelle semmosen t.sinisen huovan. Esteosuudella ei minua haittaa, kun muutenkin minulla on sininen kisatakki ja uffella on ollut t.sininen huopa ja korvahuppu. Mutta maasto-osuudella meillä on ruskeaa ja oranssia ja t.sininen ei sovi millään lailla niiden molempien värien kanssa! Mitäs ehdottaisitte värikokonaisuudeksi? Olisiko t.siniset korvahuput, minulle t.siniset housut, kypärä ja oranssi paita, jotta ei katoisi kaikki meidän väreistä? Vai onko jollain muulla ehdotuksia? Kiitän jos on, meinaan nyt on iso pulma! :D



4 kommenttia

  1. TToi t-siniset housu kuulostais ihan hyvälle(:

    VastaaPoista
  2. joo mietin et olis ihan hyvä vaihtoehto ;)

    VastaaPoista
  3. Dacron - I would never have dreamed that was
    attainable!

    Have a look at my homepage :: Flex Belt Review

    VastaaPoista
  4. And you usually are not certain to just the automobile seller for assistance.
    Do you have the ordeals of the examine engine
    light-weight or provider light comes on your auto?

    Check out my page obd scanner

    VastaaPoista