Petra Palomäki

perjantai 14. syyskuuta 2012

Varustetoivelistani

Voi että kun kaikkea niin tekisi mieli ostaa! Jos raha kasvais puussa tai jos voittaisin lotossa niin ehdottomasti hankkisin nämä hevosille ja itselleni ;) Näitä on ihana aina kattella ja haaveilla. Sitten kun katsoo omaan rahapussiin se aina sanoo joka kerta, että "No can do!"...mutta jos joskus pystyis hankkiin edes murto-osan näistä ;D

Ensiksi laitoin mitä kaikkea haluaisin ostaa itselleni! Punainen HV liivi, CRW kisatakki (seuraava ostos!), Eurohunterin ihanan värisiä ratsastushousuja! KL:n huppareita, takkeja, sukkia, pipoa, MH:n takkeja, Roecklin uudet hanskat (timanteilla tietysti!) ;) kaikkea muutakin oli, mutta nämä nyt ainakin ostaisin alkuun!



Sitten hevoselle tekisi niin paljon mieli ostaa kaikkea sinistä ja turkoosia! Turkoosi on minun lempiväri ollut pinestä asti, mutta en ikinä tajunnu ostaa hepoille mitään turkoosia. Jos nyt satsaisin johonkin turkoosin ;)
Ensiksi JH collection huopa, CRW suitset, riimu, koulu- ja estehuopa, loimia (toi turkoosi toppaloimi nam!), Eskadronin uudet suojat, pinteleitä ;) Kaikki syötävän ihania!!



01 - Miksi harrastan ratsastusta
02 - Ratsastajaesikuvani
03 - Varustetoivelistani
04 - Unelmahevoseni
05 - Ratsastusurani
06 - Parhaat kisakuvat
07 - Omat varusteeni
08 - Hevoseni hyvät ja huonot puolet
09 - Mitä hevoseni syö
10 - Ratsastusurani tärkein valmentaja/opettaja
11 - Elämäni hevoset
12 - Unelmatallini
13 - Taustajoukkoni 

14 - Videokooste hevosestani
15 -  Näin valmistaudun kilpailuihin

5 kommenttia

  1. Mä oon kattonut jo pitkään tota hööksin turkoosia huopaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä en edes tajunnut kun vasta eilen, että sinne on tullut ton värinen huopa! Ens kuussa varmasti hankin sen, kun ei mikään kalliskaan ole (verrattuna muihin huopiin jotka maksaa yli 30e) :D

      Poista
  2. Mulla on toi CRW:n kisatakki! Ratkoin siitä irti nuo valkoiset kohdat taskuissa. En tykännyt niistä alunperinkään yhtään, tuli vähän liikaa mieleen Spooksin takit (vaikkei tuossa ole valkoista kauluksessa ja se taisi olla ainut yhteneväisyys). On todella hyvä päällä ja istuu monenlaiselle kropalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minä taas tykkään noista valkoisista kohdista :) ja itselläni on ollut jo yksi crw:n takki ja sen vuoksi ostan uuden koska on ollut niin hyvä päällä :)

      Poista
  3. Nuo housut ovat Euro-Starin, eivät Euro Hunterin :)

    VastaaPoista