Petra Palomäki

maanantai 24. syyskuuta 2012

Omistan ruusukehain!

Otsikko taisi paljastaa jo hieman ;) Eli viikonloppu meni NR kansallisissa kenttäkilpailuissa ja kisat meni HYVIN! Me oltiin uffen kanssa Lounais-Suomen joukkueessa mukana!

Lauantaina oli vuorossa ensimmäisenä kouluosuus. Verkassa uffe oli ihan perus. Ei mikään super hyvä, mutta sen nyt jo arvasinkin.. Verkassa tein paljon laukkaa, ja keskiravissa keskityin omaan istuntaani, jotta jaksaisin koko matkan radalla loppuun asti istua sielä.
Kun päästiin radalle jännitys hieman lieventy ja saatiin ihan ok rata alle. Koulu on meille kaikein vaikein osio..aina.. Radalla tuntui kuin en osannut istua ollenkaan, mutta onneksi uffe pelasti ja yritti näyttää sen verran fiksulta, että saatiin ihan suht hyvät pisteet. Saatiin 62,17% mikä on parempi kuin viime kenttiksissä Niinisalossa :) Hämmästyin positiivisesti kun meille tultiin tekemään kuolaintarkastus heti kouluradan jälkeen! Yllätyin, koska Niinisalossa ei ole ennen kovin usein ollut tuollaista!

Noh, kouluosuuden jälkeen oli vuorossa esteet. Valitettavasti jouduimme odottamaan melkein kaksi tuntia, että päästiin verkkaan..ratsukoita oli vaan niin paljon muistakin luokista, että ei oikein sen nopeemmin päässyt.. Kun päästiin verkkaan uffe oli taas energinen. Se aina herää kun alkaa esteosuus :D ja ehkä ratsastajakin tykkää enemmän mennä esteitä kun koulua ;D nurmella en ottanut yhtäkään verkkahyppyä, kun pohja oli ihan kuravelliä! Mentiin suoraan radalle ja siika oli tulessa :D kaikki esteet puhtaasti yli ja piti pidätellä välillä kun herra halusi mennä niin kovaa!

Koulun ja esteiden jälkeen oltiin sijalla 22. Hieman olin pettynyt, mutta en kuitenkaan niin, koska maasto oli vielä sunnuntaina edessä, ja mitä vain voisi tapahtua! :)




Sunnuntaina kun päästiin paikalle laitoin nopeasti hepan kuntoon ja lähdin verkkaamaan. Verkassa uffe tuntui hyvältä. Meni kaikki eikä sitä kummemmin pelottanut. Kun päästiin lähtökarsinaan herra laukkas paikallaan kun odotti niin innolla sanan "ratsasta" lausumista! (tai ainakin siltä tuntui! :D). Heti kun saatiin luvan startata uffe LÄHTI! Se meni niin kovaa, ettei ikinä! Kaikki esteet ekalla yli ja veteen laukaten sisään ja pois! Uudet mökit eivät tuottaneet ollenkaan ongelmaa vain mentiin nekin suorilta! Maaliin saavuttiin pienellä aliajalla (yllläri :D).


Meidän joukkueella meni muutenkin niin hyvin, että saatiin hopeaa! Vain kahdesta pisteestä jäi kulta kiinni, mutta ensi vuonna sitten otetaan se takaisin ;D
Oma sijoitus tuttarissa oli 9!! Lähdettiin maastoon sijalta 22 ja noustiin noinkin hyvin sijalle 9 :))
Voin kyllä sanoa, että omistan oikeasti ruusukehain! Uffe on mun oma ruusukehai :3 on se niin hieno poika että huhuh!

Päästiin SRL:n sivuillekin!!

Videon yritän saada tänään kasaan, kun saan Samin lataamaan videot ensin koneelle :) ja lisää kuviakin tulossa kunhan saan ne ensin ;)


2 kommenttia

  1. Onneks olkoon! Hienoja kuvia ja upeen näköstä menoa. :)

    -Jonna

    VastaaPoista